Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Andílek Victoria´s Secret bez make-upu a podprsenky! A nezáviďte!

17. července 2015 | 06:00

Alessandra Ambrosio – andílek Victoria´s Secret – si užívá krásného počasí ve svém rodném Riu se svými dvěma dětmi a snoubencem. Na procházku městem si vyšla bez make-upu i podprsenky a jako vždy na ní mohli všichni oči nechat!

Čtyřiatřicetiletá úspěšná topmodelka tráví volné dny ve svém rodném Riu de Janeiro se svou rodinou. V současné době ji totiž nezaměstnávají jen děti a modeling, ale i herectví. Zahrála si roli v brazilské telenovele Verdades Secretas a rovnou si střihla milostnou scénu, kde se celá svlékla. Také se podílí na natáčení pokračování Želvy Ninja (2014), kde si zahraje po boku Megan Fox.

Alessandra se svým synem Noahem
Autor: Profimedia.cz

Alessandra je už 7 let zasnoubena s Jamiem Mazurem, ale ke svatbě se zatím nechystají. Britskému deníku The Daily Telegraph se svěřila, že někdy je třeba na vztahu pracovat, udržovat ho výjimečným. "Jsme rodina, ale někdy je dobré strávit několik dní o samotě, bez dětí, a jen tak si vyrazit. Jen já a on." Dvojice má společně dvě děti, Anju (6) a Noaha (3). Zároveň také přiznala, že děti na ně kvůli svatbě pořád tlačí a sama doufá, že k ní jednou dojde. 

Alessandra se svým snoubencem a jejich dvěma dětmi.
Autor: instagram.com/alessandraambrosio
 

Autor: luh