Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Souboj hlubokých výstřihů! Kdo vyhrál?

  • Která ze slavných krásek zvolila nejlepší výstřih?
    24. listopadu 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Salma Hayek (49)

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz
    Mexická herečka Salma Hayek má křivky, které jí závidí snad každá žena. Své ženské přednosti ráda ukazuje, ale občas se stane, že překročí pomyslnou hranici. Jako třeba na předávání cen Evening Standard Theatre, kde se objevila v bílé róbě s nekonečně hlubokým výstřihem. Obří ňadra ještě opticky přifukoval volánek, který celý výstřih lemoval. Kromě toho, že napěchovaný hrudník vypadal velmi nepřirozeně, působil na společenské akci i lacině a nevkusně. Herečka navíc nechtěně odhalila i strie na prsou. Tenhle model je zkrátka jeden velký průšvih!

    Video se připravuje ...
    Salma Hayek na červeném koberci • VIDEO: youtube.com
  • Carmen Electra (43)

    Carmen Electra
    Autor: profimedia.cz
    S kůží na trh vyrazila i playmate a hvězda seriálu Pobřežní hlídka Carmen Electra. Svá silikonová ňadra odhalila v odvážných zlatých šatech, které navíc stěží sahaly do půli stehen. V minišatech si však Carmen vyrazila na párty, ne na prestižní společenskou událost, a tak svými titěrnými šaty nikoho nepohoršovala ani neurážela. A nám se vlastně její model také líbí. Metalické tóny jsou totiž hit!
  • Karina Smirnoff (37)

    Karina Smirnoff
    Autor: profimedia.cz
    Profesionální ukrajinská tanečnice Karina Smirnoff se od vnadných krásek poněkud liší. Její postava je typická pro profesionální tanečnici – štíhlé tělo, vypracované paže a plochý hrudník. Na malá prsa nápadně upozorňoval hluboký výstřih nádherných světle meruňkových šatů, které Karině padly jako ulité. Střídmější výstřih by Karině prospěl, i když výsledný dojem zachránil volánek, který hrudníku alespoň opticky přidal na objemu.
  • Carrie Underwood (32)

    Carrie Underwood
    Autor: profimedia.cz
    Vítězka čtvrté řady soutěže American Idol Carrie Underwood sklízí jeden úspěch za druhým. Oblíbená country zpěvačka proto nemohla chybět na předávání country cen CMA Awards. Žádnou z cen si sice neodnesla, ale přesto se stala hvězdou večera. Vypadala totiž famózně! V korálových šatech s vlečkou, rafinovaným peplum volánkem a úzkým výstřihem se proměnila v královnu. Takto vypadá rafinovaný výstřih, který nepůsobí lacině.
  • Jennifer Lopez (46)

    Jennifer Lopez v šatech bez spodního prádla.
    Autor: EPA, Reuters
    Ani zpěvačka a herečka Jennifer Lopez se nenechala zahanbit. Na předávání hudebních cen American Music Awards se objevila ve stříbrných šatech, které měly více průstřihů než látky. Spodní prádlo JLo nechala doma, a tak ukázala všem nejen prsa, ale i boky a zadek. Nikoho však nešokovala, protože si v posledních letech na "nahé" šaty potrpí. A na její vysportované tělo se každý rád podívá! A protože byla Jennifer nejen ozdobou večera, ale i hlavní moderátorkou, předvedla nám ještě několik sexy modelů. Hlavní roli hrály krajka, průstřihy, blýskavé šperky a kameny. 
    Jennifer Lopez
    Autor: EPA, Reuters

Diskuse ke článku
.