Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Odhalená kůže zvítězila nad cudností!

  • 15. prosince 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Jennifer Lawrence (25)

    Jennifer Lawrence
    Autor: profimedia.cz
    Jedna z nejoblíbenějších hereček současnosti Jennifer Lawrence je přezdívána jako "královna trapasů", ale mimo jiné je i královnou večerních rób. Na premiéře životopisného dramatu Joy, kde hraje po boku Bradleyho Coopera hlavní roli, předvedla sněhobílé splývavé šaty se špagetovými ramínky a hlubokým výstřihem. Jennifer to zkrátka umí!

     

    Video se připravuje ...
    Jak to slušelo Jennifer Lawrence a jejímu hereckému kolegovi Robertu De Nirovi? Podívejte se sami! • VIDEO: youtube.com
  • Selena Gomez (23)

    Selena Gomez
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka a zpěvačka Selena Gomez nechyběla na slavnostním předávání cen v rámci akce Woman in Music, kterou pořádá časopis Billboard. Na akci nejen vystupovala, ale i si sama odnesla jednu z cen. K této příležitosti zvolila blýskavé šaty ve stylu 20. let, které jí perfektně sedly. Špatnou volbou však byly černé punčochy a příliš usedlý účes. Selena vypadá nejméně o deset let starší.
  • Lady Gaga (29)

    Lady Gaga
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka a nyní i herečka (hraje jednu z hlavních rolí v 5. sérii seriálu American Horror Story) Lady Gaga byla hlavní hvězdou předávání cen Woman in Music. Převzala totiž hlavní cenu Žena roku 2015. Tu přebírala v odvážném modelu, který se skládal z dlouhé saténové sukně a titěrné saténové podprsenky. I když by mohl tento model někoho šokovat, v případě Lady Gaga je to jeden z těch usedlejších. Podle nás jí "být normální" moc sluší!
  • Rihanna (27)

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz
    Na Diamantovém bále nemohla chybět zpěvačka Rihanna, která pro tuto speciální příležitost oblékla opravdu nepřehlédnutelnou róbu a vintage kabátek, obojí Dior. Na první pohled se může zdát, že je její model příliš pompézní a hodil by se spíše jako kostým do pohádky, ale k této příležitosti byl opravdu dobře zvolený. Rihanna byla nepřehlédnutelná.
  • Liv Tyler (38)

    Liv Tyler
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka Liv Tyler se minulý týden objevila na galavečeru An Evening Honoring Valentino. K této příležitosti nemohla obléknout nic jiného než slavnostní šaty právě od italského návrháře Valentina. Volba však nebyla úplně šťastná. V tmavých šatech bez výstřihu a s dlouhým rukávem vypadala sexy herečka jako "stará mladá".

Diskuse ke článku
.