Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Lady Gaga úplně změnila svou image!

  • Které slavné ženě to minulý týden nejvíce slušelo?
    13. října 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Penélope Cruz (41)

    Penelope Cruz
    Autor: profimedia.cz
    Překrásná španělská herečka má i po čtyřicítce perfektní postavu, a proto bylo škoda, že své křivky zahalila do tvídových šatů, které působily poněkud usedle. Rolák, dlouhý rukáv, délka pod kolena a nevýrazné barvy – tato kombinace naprosto pohřbila hereččin sex-appeal. Přitom by stačilo ukázat jen trochu víc kůže nebo obléknout šaty například v rudé provokativní barvě. Jediné, co chválíme, je opasek, který zvýrazňuje pas.
  • Cate Blanchett (46)

    Cate Blanchett
    Autor: profimedia.cz
    Na slavnostním promítání životopisného dramatu Truth nemohla chybět jeho hlavní hvězda, herečka Cate Blanchett. Ta všechny překvapila kudrnatými vlasy, které nosí opravdu sporadicky, přestože jí velmi sluší. Skvělou volbou byla i sytě oranžová róba s potiskem květin, ve které Cate doslova zářila. Herečka občas  při výběru modelu šlápne vedle, ale tentokrát to byla trefa do černého!
  • Hilary Duff (28)

    Hilary Duff
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka a zpěvačka Hilary Duff právě teď natáčí nové díly seriálu Younger, stará se o svého syna a snaží se shodit poslední poporodní kilogramy. A všechno se jí zatím daří na jedničku. A jak vidíte, vypadá opravdu spokojeně. Nedávno si kráčela městem v nadčasových malých černých šatech a hnědé peleríně. Za tento model má od nás velkou pochvalu. Akorát těm válenkám příliš nefandíme, kotníčkové kožené boty by vypadaly mnohem lépe.
  • Meryl Streep (66)

    Meryl Streep
    Autor: profimedia.cz
    Herecká legenda Meryl Streep navštívila londýnskou premiéru dramatického filmu Suffragette, ve kterém hraje jednu z hlavních rolí. Po červeném koberci se prošla v saténové kobaltově modré toaletě a vypadala tak božsky, že se stala hlavní hvězdou večera. Zastínila dokonce i své mladší herecké kolegyně Carey Mulligan a Helenu Bonham Carter.
  • Lady Gaga (29)

    Lady Gaga
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Lady Gaga pomalu, ale jistě mění od základů svou image. Už dávno nechodí na společenské akce obalená v syrovém mase nebo na půlmetrových podpatcích. Možná je to tím, že v poslední době se kromě zpěvu věnuje i herectví. Ve zbrusu nové sérii hororového seriálu American Horor Story totiž hraje upírku. Na premiéře seriálu se objevila v temně červených šatech, s decentním líčením, a dokonce s novým mužem po boku. Nová Lady Gaga je tu!

Diskuse ke článku
.