Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ombré tílko 3x jinak! Naučte se využít svůj top na maximum

7. srpna 2013 | 06:00

Stylové ombré obarvení stále frčí a mnoho žen si ho nemůže vynachválit. Tento trend nemusí být nutně spojený s vlasy, zabrousil totiž i do módy. Ombré oblečení je stylové, pohodlné a hlavně se dá úžasné kombinovat. Inspirujte se a buďte trendy.

Další velké plus tohoto trendu je, že šikovní jedinci si mohou ombré oblečení vyrobit doma. Stačí obyčejné bílé tričko, tílko nebo svetr, kterému chcete dodat šmrnc. Dále budete potřebovat barvy na textil, sůl a velkou nádobu.

Samotná výroba ombré efektu je velmi jednoduchá. Stačí ponořit půlku trička do připraveného barevného roztoku. Tričko potom polijte sklenicí vody, abyste dosáhli rozpitého efektu. Poté nechte vršek uschnout a můžete se těšit na nový přírůstek do vašeho šatníku.

Věčná romantička

...
Autor: archiv firem
K modrému ombré tílku se v parných dnech perfektně hodí něžné krajkované šortky. Barva je jen a jen na vás. My jsme zvolili bílé, protože plynně navazují na vrchní top a prodlužuji ombré efekt. Pozornost ke štíhlému krku a pevným ňadrům přilákáte masivním náhrdelníkem.

Na procházku po městě obujte pohodlné baleríny nebo sandálky. Pokud se rozhodnete v tomto outfitu vyrazit na narozeninovou párty, nazujte klíny nebo podpatky.

Éterická bohémka

...
Autor: archiv firem
Když nemáte zrovna náladu vystavovat nožky, oblékněte k ombré topu maxi sukni, do které ho zastrkáte. Hlavu ochraníte před slunečními paprsky díky slaměnému retro kloboučku.

Maximálně pohodlný outfit získá indiánský nádech, když se ozdobíte peříčkovou bižuterii. Jako správná bohémka si lehce rozcuchejte vlasy nebo si spleťte ledabylý cop na stranu.

Stylová pohodářka

Ombré tílko se hodí k džínům, sukni i kraťasům.
Autor: archiv firem
Universální ombré vršek se hodí i k cigaretovým džínům. Na barvě nezáleží, buďte svým vlastním pánem. Pokud v této kombinaci vyrazíte na zahradní grilování nebo venkovní posezení s přáteli, vezměte si s sebou džínovou košili. Spolehlivě vás zahřeje a ochrání před otravným hmyzem.

Sportovní outfit rozbijte výrazným neonovým náhrdelníkem nebo náušnicemi. Rázem budete působit více žensky a navíc vás nikdo nepřehlédne. Pohodlné sandálky jsou jasnou volbou.

Jednotlivé produkty a jejich ceny naleznete v galerii.