Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušely jsme ombré vlasy! Doma i v kadeřnictví

Ombré asi jen tak z módy nevyjde. Zkuste ho i vy!
11. června 2013 | 14:00

Metoda odbarvení konečků, které se říká ombré, je trendy už pěkných pár let, ale zdá se, že z módy jen tak nevyjde. Po dlouhém zvažování jsem se ji rozhodly vyzkoušet i my v redakci. A to jak doma, tak pod rukama profesionálů. Jak to dopadlo?

Ombré ze salonu

Lucie, stážistka: Dlouho jsem se rozmýšlela, zda do toho jít, ale jsem ráda, že jsem se ke změně nakonec odhodlala. Výsledek si nemůžu vynachválit! Myslím si, že ombré vlasům i střihu dodá šmrnc a celkově člověka rozzáří.

Měla jsem sice strach, že po něm budu mít konečky příliš vysušené a zničené, ale ani jedno se nekonalo. Sama bych se do barvení nepustila, už jenom kvůli délce mých vlasů, proto jsem se radši svěřila do péče zkušené kadeřnice.

Lucka si pro ombré zašla do salonu Hair & Body Design v Dobříši, ale požádat o něj bez obav můžete v každém dobrém kadeřnickém studiu. Cena od 800 Kč.

Lucka
Autor: archiv redakce

Domácí ombré

Marie, redaktorka: Do profesionální kadeřnice mám hodně daleko, ale ráda zkouším doma všechny kosmetické novinky, a tak jsem se pod heslem "Vždycky to můžu ostříhat" rozhodla dát šanci i této.

V balení je kartáček, se kterým jdou konečky snadno odbarvit. Výsledek působí přirozeně, i když v mém případě je předěl poměrně výrazný, takže vypadá lépe na vyžehlených než na od přírody zvlněných vlasech. Příště ale budu zas o něco šikovnější!

Marie použila barvu Préférence Wild Ombrés od L'Oréal Paris, odstín No 1. (Cena:199,90 Kč).

Marie
Autor: archiv redakce

Autor: mab