Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šok! Stárnoucí Cher svedla Toma Cruise. Byl to můj nejlepší milenec!

1. července 2013 | 11:42

Téměř sedmdesátiletá zpěvačka a herečka Cher, která je posedlá svým zjevem, opět šokovala. Prozradila roky pečlivě střežené tajemství. V posteli si zadováděla dokonce i s hercem Tomem Cruisem. A stálo to prý rozhodně za to.

"Byl to skutečně vášnivý vztah, i když trval jen krátce. Tom byl úžasný a milý chlap," prozradila "nestárnoucí" Cher. Vše se prý odehrálo v době, kdy charismatický herec ještě nebyl členem scientologické církve.

"Tom byl vážně skvělý milenec. Když bych ho měla zařadit na "stupnici", patřil by rozhodně mezi pět nejlepších. Byl jedním z nejlepších milovníků, které jsem kdy měla," dodala.

Takhle se obléká téměř sedmdesátiletá zpěvačka
Autor: profimedia.cz
Tenhle vášnivý románek se odehrál v osmdesátých letech, když byl slavný herec na začátku svojí kariéry a bylo mu teprve třiadvacet, zatímco nestárnoucí zpěvačce tehdy bylo už téměř čtyřicet.

"Seznámili jsme se v Bílém domě na slavnostním galavečeru poté, co Tom zazářil v úspěšném filmu Risky Business," zavzpomínala nostalgicky zpěvačka a herečka.

Až doteď o jejich milostném poměru nikdo z nich nemluvil. Tom byl prý vždy velmi diskrétní. Vše prozradila až sama Cher v populární show Andyho Cohena.

Připustila také, že měla období, kdy si vyzkoušela i lesbický sex. "Měla jsem i milenky. A kdo je neměl?," položila moderátorovi řečnickou otázku.