Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kevin už není "Sám doma", nastěhoval si k sobě krásnou milenku

6. srpna 2013 | 11:09

Ještě nedávno se chtěl zabít, od smrti ho dělil jen krůček. Schválně se předávkoval heroinem. Teď má dětská hvězda z 90. let zase důvod žít. Herec Macaulay Culkin (32) je zamilovaný a milenku si už dokonce nastěhoval do svého apartmá.

Vypadá to, že skandály opředený herec konečně zase našel smysl života. A tím je hudba a nová láska. Ještě na sklonku loňského roku tvrdil, že jeho život už nemá smysl a že nechce dál žít. Před Štědrým dnem se pokusil zabít smrtelnou dávkou heroinu. Naštěstí tentokrát nebyl sám doma a jeho kamarádi stačili přivolat záchranku.

Za vším byla samozřejmě nešťastná láska. Culkin zřejmě neunesl rozchod s nádhernou herečkou Milou Kunis, která byla jeho životní láskou.

Jordana "Binki" Shapiro svýma "smutnýma" očima Culkina očarovala.
Autor: profimedia.cz
Teď je ale vše jinak. Herec totiž zřejmě zase konečně zamiloval. Díky svým hudebník ambicím totiž potkal okouzlující umělkyni Jordanu "Binki" Shapiro. A dokonce si ji už nastěhoval do svého rozlehlého apartmá.

Celá věc má však jeden malý háček. Binki má totiž hodně blízko k jeho kamarádovi Adamovi Greenovi, se kterým vystupuje. A bohužel zřejmě nejen to. Culkin mu tak doslova "vlezl do zelí".

"Binki randila s Macovým dobrým kamarádem Adamem Greenem z kapely The Moldy Peaches. Ona a Adam založili skupinu, jenže věci se poněkud zkomplikovaly, protože Mac sa k nim chce přidat jako vokalista," prozradil zdroj z jejich blízkého okolí portálu showbizspy.com.

"Mac chce odstartovat novou kariéru jako zpěvák, chodil kvůli tomu i na hodiny zpěvu, nedokáže ale udržet tón. Není prostě dost dobrý, aby mohl vystupovat profesionálně. A Adam i Binki to vědí. Jenže Binki se bojí, že když ho jako vokalistu odmítnou, vrátí se Mac zase k tvrdým drogám," tvrdí zdroj.

Po Culkinovi by dříve skočila každá žena. V současné době je jen stínem fešáka , který bavil svět
Autor: Rickey.org