Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tomu neuvěříte! Téhle kočce táhne na 70

21. ledna 2013 | 08:27

Štíhlou figurou, tváří bez vrásek a neuvěřitelnou vitálností překvapila americká herečka Sally Field (66) při představení nového trháku Stevena Spielberga s názvem Lincoln. Nestárnoucí brunetka zářila jako nikdy před tím.

Šestašedesátiletá herečka Sally Field patří k těm, které umí stárnout s grácií. Když se však na sklonku minulého týdne objevila v Madridu na tiskovce k filmu Lincoln, všem doslova "poklesla čelist". Přítomné novináře uchvátila štíhlou figurou a neuvěřitelnou vitálností.

V červených šatech zvýrazňujících její obdivuhodné křivky vypadala lépe, než některé podstatně mladší kolegyně. Svěžest se odrážela i na její tváři. Při pohledu na vypnutou pleť a drobné vějířky vrásek by jí šestašedesát let hádal opravdu málokdo.

Sally má stále dokonalou postavu.
Autor: Reuters
Ve světě kinematografie se Sally pohybuje celá desetiletí a ve vitríně má slušnou sbírku hereckých ocenění. Poslední umělecký počin ve snímku Lincoln jí mimo jiné vynesl Zlatý glóbus a pár kilo navíc. Po těch se však s odstupem několika měsíců jakoby slehla zem.

Nestárnoucí brunetka si ve filmu Stevena Spielberga střihla roli manželky amerického prezidenta Mary Todd. Kvůli té byla nucena přibrat více než deset kilogramů.

"Mary Todd musela být o dost kulatější než já, takže jsem v oblasti pasu musela přidat pár centimetrů. Jedla jsem proteinové tyčinky s vysokým obsahem uhlohydrátů a hodně hnědé rýže, což zní dobře, ale když jí jíte od rána do večera, věřte mi, že už to tak dobré není," prozradila v nedávném rozhovoru.

O to obdivuhodněji vyznívá fakt, že se navzdory zralému věku dokázala dostat do původní formy jakoby švihnutím kouzelného proutku.