Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nestárnoucí Kylie Minogue: Má tělo jako před 13 lety!

19. června 2013 | 06:00

Pořád na to má! Před třinácti lety fanoušky rozpalovala ve videoklipu k singlu Spinning Around, dnes zpěvačka Kylie Minogue (45) ukazuje nohy hlavně na večírcích. Ze svého sex-appeal ale neztratila nic. Jak to jen dělá?

Podívejte se pozorně na fotografie nahoře. Poznali byste, že je dělí více než desetiletí? Vypadá to, že Kylie prostě neví, co je stárnutí. Důvodů k vráskám by přitom měla dost - včetně nevydařených vztahů i (naštěstí úspěšného) boje s rakovinou.

Už v roce 2000 přitom drobná Australanka vzbudila senzaci, když v klipu Spinning Around odhalila svou perfektní postavu ve světlém topu a velmi, velmi, velmi krátkých metalických šortkách.

Dnes na to jde podobně. A pořád to funguje! Na narozeninovou party newyorského klubu The 40/40 vyrazila v minišatech od návrháře Anthonyho Vaccarella, které na její slavný outfit upomínaly až podezřele nápadně.

Ano, řekneme to ještě jednou: vypadala úžasně. To, že je pořád ve formě, ostatně Kylie dokazuje i ve svém nejnovějším klipu, který vypustila do světa před několika dny. Posuďte sami!

Autor: mab