Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Drsňák v tangách: Tom Cruise (51) se v úsporném prádle cítí pohodlněji

22. srpna 2013 | 12:00

Sexy postava, smyslný úsměv, skvělá kondička. Jenže přibývající roky se začínají podepisovat i na hollywoodském krasavci Tomovi Cruisovi (51). Během natáčení kaskadérských scén se už necítí tak pružný. Vyřešit to mají tanga, která mu poskytují dostatek volnosti a pohodlí.

"Nenajdete mnoho filmů, ve kterých byste neviděli Toma válet se někde po zemi, lézt zvenku po mrakodrapu nebo z něj rovnou skákat salto. Zkrátka stále je v pohybu. Jenže ty roky natáčení si vybraly svou daň. Kostyméři mu teď proto zajistili pro natáčení pohodlná tanga," prozradil serveru Daily Star jeden z členů štábu.

Jednapadesátiletý herec je známý tím, že většinu více či méně náročných kaskadérských scén natáčí sám. Nenechává se nikým dublovat. Jenže v poslední době měl pocit, že ho běžné spodní prádlo začíná příliš omezovat v pohybu.

Tom Cruise miluje adrenalin...
Autor: profimedia.cz

Pracovníci kostymérny mu proto sehnali pohodlná tanga. Slavný herec má vždy k dispozici nejméně padesátku různých modelů, aby si mohl vybrat. "Musí mít pořád po ruce dostatek nových tang. My se tomu na place smějeme, ale on v tom vidí oddanost své práci," prohlásil zdroj.

Cruise striktně vyžaduje, aby prádlo bylo vyrobeno z měkkého, elastického materiálu, který umožňuje, aby se cítil dobře při plnění náročných scén a akčních sekvencí. "Tanga mu poskytují neocenitelné pohodlí a flexibilitu," dodal zdroj.