Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nestárnoucí doktorka Quinnová (61) prozradila elixír mládí!

13. prosince 2012 | 06:00

Zdá se, jakoby se herečce Jane Seymour (641) podařilo zastavit čas. Ve svých jednašedesáti vypadá stále mladě a je plná energie!


Jane spisovatelka
Držitelka Emmy a Zlatého glóbu, Jane Seymour (61), vypadala při autogramiádě své nové knihy báječně! Téměř dvě hodiny strávila povídáním a podepisováním se svým fanouškům. Kniha se zabývá spojením rodiny, ve které vyrůstáme a té, kterou v dospělosti sami vytvoříme. V zásadě Jane říká, že když budeme mít naše srdce otevřené, láska si nás sama najde…

Tajemství její krásy
A jak si udržuje její mladistvý vzhled a báječnou figuru? „Stále se snažím něčím zaměstnávat,“ prozrazuje Jane, „ale nepřeháním to. Nemám své soukromé trenéry a ani poradce na výživu.“ Sama však pravidelně cvičí, například pilates, a hraje golf. Co se týče jídla, dává přednost čerstvé zelenině a ovoci, luštěninám, oříškům a libovému masu.

Bond girl
Jane Seymour, vlastním jménem Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg se narodila 15. února 1951 v Londýně. Její první významnější rolí byla Bond girl v bondovce Žít a nechat zemřít v roce 1973 po boku Rogera Moora. Dále hrála ve filmech jako Sindibád a Tygří oko nebo Jack Rozparovač.

Do podvědomí českých diváku se však dostala hlavně rolí v oblíbeném seriálu Doktorka Quinnová (1993). Herečka byla celkem čtyřikrát vdaná a má čtyři děti. Mimo herectví se ještě zabývá malováním, navrhováním šperků a psaním knih. Současně žije se svým pátým manželem v Malibu v Kalifornii.

Autor: luh