Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Přátelé po letech: Joey šediví, Chandler hubne!

7. června 2013 | 07:00

Bláznivou šestici si oblíbili lidé po celém světě. Společně s nimi prožívali velké lásky, zklamání, radost i smutek. Ruku na srdce, kolik sychravých večerů vám tahle povedená partička zlepšovala náladu. Bohužel v roce 2004 byl odvysílán poslední díl a každý z představitelů se vydal svojí cestou. Jak se změnili a kde je můžeme vidět?

Jennifer Aniston alias Rachel

Jennifer zřejmě objevila tajný recept na věčné mládí. Jinak si nedovedeme vysvětlit, jak je možné, že vypadá po čtyřicítce jako čerstvá maturantka. Zřejmě ji prospělo, že se konečně zbavila pojmenování „ta, kterou opustil Brad Pitt“ a dnes září štěstím.

Po jejím boku se pravidelně objevuje charismatický herec Justin Theroux a spekuluje se, že je Jennifer v očekávání. Navíc nabídky hereckých rolí se stále hrnou. Zanedlouho ji můžete vidět například v roli striptérky ve filmu Millerovi na tripu. Jennifer se dostala mezi nejkrásnější, nejoblíbenější a nejlépe placené herečky v Hollywoodu.

Courteney Cox alias Monica

O svůj recept na věčné mládí se zřejmě Jennifer podělila s Courteney. Od „padesátky“ ji dělí pouhý rok a vypadá naprosto skvěle. Ovšem sama přiznává, že k mladšímu vzhledu si dopomohla botoxem a plastickými operacemi. Pokud jste fanoušky této křehké černovlásky, můžete ji sledovat v seriálu Město žen, kde má hlavní roli.

Lisa Kudrow jako Phoebe
Autor: Facebook
Lisa Kudrow alias Phoebe

Neméně dobře se stářím bojuje i představitelka potrhlé masérky a zpěvačky Phoebe. Na rozdíl od svých úspěšnějších kolegyň není k vidění v žádném kvalitním filmu ani seriálu. Ovšem nutno podotknout, že patří mezi vyhledávané dabérky animovaných filmů.

Matthew Perry alias Chandler

Od té doby, co se Matthew rozloučil s postavou Chandlera, pravidelně bojuje se svou váhou. Ale jakmile se na obzoru objeví zajímavá nabídka, dokáže se během rekordního času opět vrátit do formy. Jeho poslední prací byla hlavní role v seriálu Go on, který si ovšem nezískal diváckou přízeň a propadl. Matthew se i přes herecké neúspěchy údajně zbavil své závislosti na alkoholu a za to tleskáme.

David Schwimmer jako Ross
Autor: Facebook
David Schwimmer alias Ross

Na představitele slušného Rosse po skončení seriálu nabídky nečekaly. Z počátečního šoku se otřepal, začal hrát v divadle a režírovat. Jeho nejlepší „rolí“ je role manžela a otce na plný úvazek. S manželkou žije bez mediálních skandálů a maximálně spokojeně.

Matt LeBlanc alias Joey

Na Mattovi se zub času podepsal zřejmě nejvíce. Ovšem šediny a vrásky z něj dělají elegána a na šarmu mu ani trochu neubraly. Matt se po skončení Přátel snažil rozjet svůj vlastní seriál s názvem Joey, který byl ovšem absolutním propadákem.

Jediným pozitivem bylo, že se při natáčení seznámil se svou současnou přítelkyní. Nyní se objevuje v sitcomu Epizody a jeho výkony jsou hodnocené velmi pozitivně.