Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Takhle slaví Brad Pitt: Nechal dýško 15 000 Kč!

8. června 2013 | 10:00

Brad Pitt (49) není žádný troškař. Na oslavu osmatřicetin své partnerky Angeliny Jolie vyvedl celou rodinu do luxusní berlínské restaurace. A k úžasu servírek tam nechal v přepočtu téměř 36 000 korun...

Do japonské restaurace Kuchi vyrazila Brangelina i se všemi šesti potomky: Maddoxem (11), Paxem (9), Zaharou (8), Shiloh (6) a čtyřletými dvojčaty Knoxem a Vivienne.

Když už oslava, tak pořádná, řekl si asi Brad, a rodince tak objednal trochu od všeho, co bylo na jídelním lístku, včetně polévky miso, suši, salátu a grilovaného kuřete. Se sake to ale nejspíš pán domu trochu přehnal - to by aspoň vysvětlovalo jeho bezstarostnost při placení.

Účet totiž vyšel na nějakých 21 000 Kč, ale Brad se nežinýroval a servírce Undine nechal jako spropitné téměř dalších patnáct tisíc! "Byla jsem v šoku, klepala se mi kolena," řekla k tomu později. "O peníze jsem se rozdělila s dalšími patnácti kolegy." Že by byla štědrost nakažlivá?

Těm, které večeře za desítky tisíc o jeho nehynoucí lásce k Angie nepřesvědčila, se Brad rozhodl vytřít zrak ještě jinak. Své milé koupil k narozeninám luxusní prádlo značky Agent Provocateur za v přepočtu 90 000 korun. A přihodil ještě celý šatník z módního domu Saint Laurent Paris. Tomu říkáme romantika...

Autor: mab