Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Oblečte děti stylově: Inspirujte se malými celebritami!

23. května 2013 | 10:00

Jsou slavné, krásné a za všech okolností dokonale oblečené. Ne, tentokrát není řeč o herečkách, modelkách ani zpěvačkách - ale o jejich dětech. Potomci celebrit sice nemají lehký život, jedno jim však závidíme: outfity, ve kterých statečně čelí fotografům, jsou prostě k sežrání.

Heslo "pohodlí především" je v dětské módě samozřejmostí. To ale neznemená, že vaše ratolesti nemůžou být zároveň stylové.

Našli jsme ty nejhezčí kousky, které splňují obě kritéria, a sladili je podle slavných dětí. A garantujeme, že to jde i bez miliónů na kontě!

Umělec Flynn

Dvouletý syn Mirandy Kerr a Orlanda Blooma je nejen neskutečně rozkošný, ale má i jedinečnou image. Šikovná maminka ho stylizuje do malé verze studenta umělecké školy. Světe div se, funguje to!

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Návrhářka Suri

Dceři Katie Holmes je teprve sedm, ale už zakládá vlastní značku. Sympatie módního světa si získala hlavně tím, jak eklekticky kombinuje prvky elegantního dámského oblékání s roztomilými holčičími doplňky.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Chcete mít i vy doma malou celebritu?
Přihlašte svého potomka do soutěže Zlatíčka 2013, která právě vrcholí!

Hlasujte a přihlašujte své děti ZDE >>>

Rocker Cruz

Nejmladší syn Victorie a Davida Beckhamových je pěkné číslo. Osmiletý fešák se zřejmě zhlédl v Kurtu Cobainovi a rockový styl 90. let se u něj mísí s citem pro módu, který zdědil po rodičích.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Hvězdička Harper

U Beckhamů ještě zůstáváme. Teprve roční Harper se už díky mámě Victorii stihla stát módní ikonou, a ještě se u toho umí tvářit cool. První půlrok života strávila v černé a šedé, novinkou v jejím šatníku jsou trendy zářivé barvy.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Autor: mab