Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Trapné hlášky slavných na Twitteru: Uráží slepce, gaye i zemřelé!

30. května 2013 | 07:00

Není nic nového, že sociální sítě svádějí k upřímnosti, zbytečnému odhalování soukromí, a někdy dokonce ke sprostým urážkám. Platí to i pro celebrity. Ty spolu často prostřednictvím Internetu svádí boje a vypouští do světa hlášky na úrovni základní školy.

Poslední dobou hýbe bulvárem vyšeptalá dětská hvězda Amanda Bynes (27), která na svém Twitteru uráží kdekoho, včetně zpěvačky Rihanny (25). Té nadává do ošklivek a tvrdí, že si zasloužila, aby ji bývalý milenec Chris Brown zbil.

Další vipky ale nezůstávají pozadu...

Anna Kendrick (27): "Masturbuju v kině"

Velmi pubertální příspěvek napsala na Twitter americká herečka poté, co zhlédla krimifilm Gangster Squad - Lovci mafie. "Už NIKDY nejdu do kina na film s Ryanem Goslingem. Vypadá to, že masturbovat v poslední řadě se ještě pořád považuje za nevhodné," svěřila se.

Náš komentář: Příliš mnoho informací!

Herečka Anna Kendrick.
Autor: Instagram

Chanelle Hayes (25): "Nechci se měřit s duchem"

Modelka, cukrářka a hvězda britského Velkého bratra - to mluví samo za sebe -, se urazila, když její přítel Jack Tweed promluvil v rozhovoru o své zesnulé manželce. Řekl tehdy, že žádná jiná žena se jí nevyrovná.

Chanelle k tomu zcela necitlivě napsala: "Nevyrovná. Jasně. Díky. Už mě pěkně s**e, že se musím snažit vyrovnat duchovi a pořád nejsem dost dobrá. K čemu byly poslední tři roky mého života?"

Náš komentář: O mrtvých jen dobře?

Modelka Chanelle Hayes.
Autor: Twitter

Pink (33): "Kanye je s**č"

Tahle zpěvačka si servítky nikdy nebrala. Ani když před čtyřmi lety Kanye West vyskočil na pódium při předávání cen VMA a vytrhl mikrofon z ruky Taylor Swift. "Kanye je největší s**č na světě. Klidně mě citujte," okomentovala to Pink.

Náš komentář: Žabomyší válka.

Zpěvačka Pink.
Autor: profimedia.cz

50 Cent (37): "Můj kámoš střílí na gay svatbě"

Jedné z nejdrsnějších urážek v historii Twitteru se dopustil rapper 50 Cent, když v roce 2010 reagoval na článek známého bloggera Pereze Hiltona: "Perez napsal, že jsem namyšlenej, a tak jsem poslal kámoše, ať postřílí hosty na gay svatbě. Nebyla jeho, ale stejně se cítím líp."

Náš komentář: Není tohle trestné?

Rapper 50 Cent.
Autor: Instagram

Imogen Thomas (30): "Je hezké vidět slepce mezi lidmi"

Modelka a bývalá Miss Wales si zase posvítila na nevidomé. "Je mi vážně smutno, když vidím někoho slepého. Ale je hezké vidět, že chodí mezi lidi. Přeju jim to! My ostatní máme štěstí," napsala.

Její fanoušci z toho moc šťastní nebyli a na Imogen se snesla vlna kritiky. "Bože! Nemyslela jsem to jako urážku," stěžovala si pak a dodala: "Nechápu, proč si můj tweet vykládáte špatně. Proč se všechno, co řeknu, překroutí?"

Náš komentář: Co na srdci, to na jazyku.

Modelka Imogen Thomas.
Autor: Instagram

Autor: mab