Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Slavní a vypasení: Jak se z krasavců stávají tlouštíci

28. května 2013 | 06:00

Patříte mezi ty, které slintají nad slavnými herci a zpěváky a tajně doufají, že by mohly mít po svém boku někoho podobného? Přesvědčte se, že ani slavní muži nemusí být celý život sexy svalovci.

Gerard Butler (43)

Charizmatického herce známe především z filmu 300: Bitva u Thermopyl, ve kterém nás všechny zvedl ze židle svými vyrýsovanými svaly. Dnes jsou svaly minulostí a vystřídalo je povislé bříško a rosolovité ruce. Na osobitém šarmu se tato změna ovšem nepodepsala.

John Travolta (59)

Oslňující Danny z Pomády dříve předváděl neuvěřitelné taneční kreace, nad kterými zůstával rozum stát. Dnes spíše než proutek připomíná velrybu. Soudě podle úsměvu, je ale velmi spokojený.

Russell Crowe
Autor: Profimedia.cz
Russell Crowe (49)

Herec býval dříve samý sval, především během natáčení filmu Gladiátor. Ale čas nedokážou zastavit ani slavní a bohatí, proto v necelých padesáti letech jeho tělo dávno není, co to bývalo. I přesto se nabídky na filmy jenom hrnou.

Kevin Federline (35)

Americký zpěvák, rapper a model se proslavil především manželstvím s Britney Spears. Mají spolu dokonce dva syny, kterým není Kevin příliš dobrým otcem. V době jejich manželství měl sexy vypracované tělo, ale po rozvodu sekl s tancem i modelingem a pořádně nakynul.