Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejošklivější narcis na světě: Říká si Anděl!

29. května 2013 | 10:00

Už jste slyšeli o Ahmedovi? Tenhle arabský student vystupuje na Internetu pod jménem Ahmed Angel a považuje se za něco jako nového spasitele. Prý je nejkrásnější muž na světě a zaslouží si obdiv celého světa. Co myslíte?

Věřte tomu nebo ne, najde se mnoho lidí, kteří ho milují. Na Facebooku mu zapálené fanynky píší ty nejbláznivější komentáře, od: "Tvé oči září jako diamanty," až po: "Jsme si souzeni, vezmi si mě za ženu".

Podle dostupných zdrojů je Ahmedovi osmnáct, studuje medicínu v Bělorusku a mezi jeho koníčky patří jazyky, modeling a tvorba ohavných koláží ve Photoshopu. Uhodli jste - na všech je on sám, někdy dokonce v několika podobách zároveň.

Tenhle mladíček s nepovedeným make-upem, mastnou nagelovanou ofinou a zcela zvráceným vkusem, co se módy týče, sám sebe považuje za nejpůvabnější bytost, která kdy chodila po tomto světě.

"Velmi pohled ný."
Autor: Facebook

A není v tom sám. Jeho obdivovatelé mu dokonce vymysleli přezdívku - a teď se držte - "Planeta". Mladý narcis si pozornosti náležitě užívá. Ve svém nejnovějším příspěvku na Facebooku mimo jiné píše:

"Chci vám všem poděkovat za podporu, sdílení mých fotografií a hlasy, díky kterým jsem vyhrál už tři soutěže: o nejtalentovanějšího modela, o nejpohlednějšího muže a o titul Mr. Photogenic." Kde se proboha soutěže odehrály? Na Marsu?

"Jen díky vám jsem se stal nejdůležitějším a nejpopulárnějším mladým člověkem," vzkazuje dále fanouškům. "Díky vám jsem dostal mnoho nabídek v oblasti mezinárodního modelingu a herectví." Gratulujeme, Ahmede!

Autor: mab
Video se připravuje ...