Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Keira Knightley se vdává: Tajná svatba bude v Provence

Keira se už brzy stane vdanou paní Rightonovou
30. dubna 2013 | 10:15

Na první květnový víkend si herečka Keira Knightley (28) naplánovala opravdovou romantiku, hodlá se totiž provdat za svého snoubence Jamese Rightona (29).

Přesně rok od zasnoubení s klávesistou rockové kapely Klaxons, řekne herečka před stovkou hostů své „ano“ .  Přípravy romantického obřady, který se uskuteční ve francouzském Provence, probíhají v naprostém utajení a i svatební dostali pozvánku až nyní. Dokonce bylo všem nařízeno, aby na místo určení cestovali samostatně, aby nebylo prozrazeno místo svatební hostiny.

Keira Knightley a její snoubenec James Righton si vyšli na procházku po Londýně a Keira předvedla svůj zásnubní prstýnek. Gratulujeme!
Autor: Profimedia.cz
Šaty od Karla

Spekuluje se, že svatební šaty křehké pirátky z Karibiku navrhuje sám Karl Lagerfeld, který Keiru angažoval jako tvář vůně Coco Mademoiselle a vybral si ji, aby hrála samotnou Coco Chanel v jeho  připravovaném krátkém filmu.

Snoubence seznámila v roce 2011 jejich společná kamarádka, modelka Alexa Chung, která určitě netušila, že z toho bude láska jako trám.