Kdo u vás doma stráví více času při vaření?'
Jednoznačně Jana! (smích)
Která jsou vaše nejoblíbenější jídla a co byste si naopak nikdy nedali?
Nejraději máme třeba krevety, míchaný španělský salát nebo pečenou kachnu se zelím a knedlíkem, špagety, tatarský biftek, bramborák…. A co bychom si nikdy nedali? Nikdy neříkej nikdy, ale nemuseli bychom jíst třeba brouky. No, a kdyby došlo na lámání chleba, byli by z nás asi vegetariáni.
Jak vznikají vtipné repliky při komentování, jsou předem napsané, nebo vás napadají až přímo při komentování?
Tak něco je napsané a něco si pochopitelně dodáme na místě podle určité situace.
Přihlásili byste se sami do podobné soutěže?
Z vlastní vůle asi ne.
Doporučili byste čtenářům nějaký vlastní rodinný recept?
Pochopitelně. A je Jany:
Slepice v červeném oleji
Rozvaříte slepici do úplného bezvědomí. Pozor! Kuře ne, to je moc měkké. Odstraníte kosti a kůži. Maso natrháte na nitky. Na jednu slepici dáte tři lžíce sojové omáčky, půl deci vína a dvě lžíce červeného oleje. Ten si můžete koupit, nebo vyrobit tak, že zpěníte olej s feferonkou nebo cayenským pepřem. Dále do slepice dáte lžíci plnotučné hořčice a trošku vývaru. Nejlepší je masová směs jíst druhý den a s rýží.