Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Katie ukázala kosti. Kam zmizely její vnady?

4. července 2011 | 15:26

Hollywoodský diktát nařizuje štíhlost. Ovšem to, co v plavkách u bazénu předvedla herečka Katie Homes (32), se už pomalu rovná anorexii. Alespoň tak ale definitivně vyvrátila nedávné spekulace o svém těhotenství.

Chtělo by se říct, že herečka Katie Holmes odhalila v plavkách svou sexy postavu, ale co je na tomhle sexy? Plavková podprsenka visí na jejích "nulkách" jako stanová plachta, pas splývá s neexistujícími boky, mezi stehny by snadno proběhl menší pes a jediné, co na jejím těle vyčnívá, je pupík, který se totiž nemá ani kam schovat. Zdravě vypadají pouze její paže, které trápí pravidelně v posilovně a tak aspoň mají pevný oblý tvar.

Manželovi, hvězdnému Tomu Cruisovi se ale zřejmě právě tohle líbí. Katie totiž k této vychrtlosti dospěla po dodržování očistné kůry Purification Rundown, kterou jim nařizuje scientologická církev. Detoxikace se skládá vesměs ze zdravého životního stylu, ovšem v poněkud extrémní podobě.

Katie Holmes je kost a kůže, Tomovi se to ale zřejmě líbí
Autor: profimedia.cz

Při očistném procesu, který sestavil zakladatel církve L. Ron Hubbard, je třeba denně běhat a cvičit a také každý den minimálně hodinu (ale až pět hodin) strávit v sauně. Dále se musí organismus dopovat haldou vitamínů a minerálů, naopak se nesmí přijímat žádné toxiny, a to ani v jídle, tedy je strava velmi omezená. Proč tedy ale Katie vůbec nevypadá zdravě? Přitom se ale ještě před pár měsíci pyšnila plným dekoltem. A právě svými kdysi sexy oblými tvary oslnila na filmovém plátně.

Očistná kůra by ale podle všeho prospěla právě Tomovi, který u bazénu odhalil své už poněkud povadlé tělo. Někdejší svaly se sice stále rýsují, ale zdárně je už přemáhá tuková vrstva. I když v jeho věku má už na to nárok. Právě tento víkend totiž oslavil své 49. narozeniny

Autor: bak, mivrk