Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mladší o pár let: Evě spálili patro, zhubla 5 kg

19. února 2011 | 06:10

Šestou ženou toužící po razantní změně byla Eva Vavřičková. Toužila mít výrazné oči, hladkou pleť a hollywoodský úsměv. Podařilo se týmu odborníků splnit její očekávání?

„Jdu do útoku!“

Eva Vavřičková (57) pracuje jako prodavačka sportovního oblečení. Miluje zábavu a muže, je vášnivá kuřačka a moc ráda si zahřeší v jídle: „Zbožňuji pečenou kachnu i dortíky,“ přiznává. Vzdát se jich ovšem nehodlá. Jelikož je v její rodině dědičná dlouhověkost, myslí, že ji ochrání dobré geny.

Náročný životní styl se ale podepsal na jejím vzhledu. I když je už babičkou, ve skutečnosti tak vypadat nechce. „Měla jsem v obličeji takové rýhy, jako by mi do tváří někdo po straně zasekl dva tomahavky.“ Povislé tváře byly jejím největším problémem.

Po proměně

Eva neměla jen estetické problémy. Vadilo jí i chrápání. Pomohl tým odborníků i s tímto problémem? Prý ano. Díky tomu navíc zhubla asi pět kilo, protože čtrnáct dní nemohla téměř vůbec jíst. Laserem se totiž lehce opálí horní patro a bolest je pak srovnatelná se silnou angínou.

Ale zásahů, které vedly až k vytoužené podobě, bylo mnohem víc. Eva podstoupila lifting, operaci spodních víček, dostala novou zubní náhradu, injekci botoxu a krční implantáty.

Měla z tolika zákroků strach? „Nebála jsem se. Říkala jsem si: Když se neprobudím, bude mi už všechno jedno. A když se probudím, budu spokojená.“ Spokojená ale nakonec bylo slabé slovo. Eva byla doslova nadšená. „Konečně můžu jít zase lovit italské kocoury,“ přiznala svou slabost. „A i moje vnučka říkala: ,Babička se moc povedla!‘“

Autor: duš, KNbr