Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mladší o pár let: Proměna vyšla, balil ji mladík

27. února 2011 | 05:00

Sedmou v pořadí, která prošla rukama zkrášlovacího týmu, byla Vlastimila Kubínová. Přestože je ve skvělé kondici a na své postavě tvrdě "maká", v obličeji si připadala příliš stará. Dokázali ji odborníci omladit k její spokojenosti?

I když má Vlastimila Kubínová (54) tři odrostlé dcery, cítí se ve formě. Třikrát týdně chodí do posilovny, s dcerami dokonce ráda vyráží na diskotéky, protože hudbu má prý doslova v těle. V mládí totiž tančila na profesionální úrovni. Se svou tváří ale spokojená nebyla. Protože celý život pracovala jako servírka v baru, zakouřené prostředí se na ní podepsalo, přestože ona sama kouření neholduje.

Vrásky jí pak prohloubila i výpověď z práce. Zaměstnání ale Milena, jak ji přátelé oslovují, už zase má. Pracuje v herně a do toho ještě uklízí v domácnostech. Chybí jí ovšem láska. A tak doufá, že ji s novou vizáží konečně získá. Nebránila by se ani mladšímu partnerovi. Proto touží vypadat jako sexy pětatřicítka.

Po proměně…

Co všechno musela Milena podstoupit, aby vypadala konečně podle svých představ? Operaci dolních a horních víček a modelaci prsů. „Měla jsem dřív hodně velká prsa. Jenže po třech porodech to už pak nebylo zrovna ono,“ přiznává. Teď už má ovšem ňadra výstavní a podprsenku prý ani nepotřebuje.

Zkrášlovací tým ještě Mileně odstranil vrásky pomocí kyseliny hyaluronové a botulotoxinu a také na ní vyzkoušel úplnou novinku, aplikaci kmenových buněk, které nejprve lékaři odebrali z jejího těla a potom jí je po úpravě vpíchli přímo do tváře. Po půl roce, až přestanou účinkovat výplňové materiály, by měly začít kmenové buňky pracovat. A tak bude Milena zase o něco mladší.

Jak byla se svou novou vizáží nakonec spokojená? „Hodně, hlavně s ňadry. Obličej se mi hodně změnil, a to i díky novému účesu. I muži v posilovně mě obdivně pozorují.“ A co nový partner? Je už někdo na scéně? Na diskotéce Milenu „balil“ mladík, kterému bylo teprve třicet jedna, takže proměna opravdu zafungovala! Ale osudového muže ještě pořád hledá.

Autor: duš, Klena