Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladší o pár let: Dcerka se za mě nemusí stydět

12. března 2011 | 05:30

Další adeptkou, kterou si vzal tým odborníků do parády, byla Zuzana Rambousková (48). Od předešlých proměněných se trochu liší. Nenese si v sobě hluboké trauma, nemá pocit, že by na svůj věk vypadala nějak fatálně zle.

Její motivací pro mladistvý vzhled je šestiletá dcera Zuzanka. „Když vodím dceru do školy, nechtěla jsem vypadat jako její babička. První dceru jsem měla v osmnácti, a tenkrát mi nikdo nevěřil, že jsem její máma, tipovali mě na sestru. V Zuzančině případě je to přesně naopak. A já nechci, aby se styděla, že má stárnoucí matku. Právě pro ni toužím vypadat hezky a svěže.“

Přestože si Zuzana proměnu přála, neměla odvahu se sama přihlásit. Proto to za ní udělala starší dcera. A jaká byla reakce, když se dozvěděla, že to vyšlo? „Nikdy se mi žádné velké přání nesplnilo. A tak jsem ani nedoufala, že by to mohlo být v tomto případě jinak. Takže jsem to vnímala jako neuvěřitelné štěstí,“ usmívá se.

Po proměně…

Co musela Zuzana podstoupit, aby se přiblížila svému vytouženému cíli? Lifting, úpravu zubů, operaci očních víček, aplikaci výplňových materiálů i kmenových buněk, které jí po několika měsících obličej ještě více omladí. Povedlo se týmu profesionálů dosáhnout všeho, po čem toužila?

„Jsem moc spokojená,“ říká, „konečně se můžu zase malovat, baví mě se o sebe starat a co je nejdůležitější - s radostí se na sebe podívám i do zrcadla. Nepřipadám si už stará a ošklivá. I lidi v okolí si mě pořád prohlížejí a diví se, čím to je, že vypadám jinak a lépe. Konečně mě už tipují zase na maminku.“

Autor: lena, apk