Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Courteney Cox v šoku, dcera má modrofialovou hlavu

14. června 2011 | 14:59

Courteney Cox (46) vzala svou sedmiletou dcerku Coco ke kadeřníkovi, ale překvapení, které jí mála připravila, v první chvíli herečce vyrazilo dech. Nakonec to ale vzala s humorem a obě se tomu zasmály.

„Chci být stylová a chci změnu,“ řekla malá Coco Cox-Arquette, dcera herečky Courteney Cox, která právě v pondělí 13.6. oslavila sedmé narozeniny. Maminka ji proto, aby na oslavu byla krásná podle svých představ, vzala ke kadeřníkovi. Že ovšem změna bude tak radikální, herečka nečekala a v první chvíli zůstala nevěřícně zírat. Malá si totiž vymyslela, že chce do vlasů modré a fialové pruhy a se svým rozverným nápadem se ještě s barvou na hlavě a zářivým úsměvem pochlubila celé hlavní třídě v Malibu.

Coco Cox-Arquette maminku Courteney Cox šokovala obarvenou hlavou
Autor: profimedia.cz


Po prvním šoku se i populární herečka spolu s dcerou rozesmála. „Viděla, že Coco má ze svého nápadu radost a nemůže se dočkat výsledku, až jí vlasy usuší,“ potvrdil očitý svědek.

Je vidět že Coco má komediantské geny po svých slavných rodičích. Maminka je známá především ze seriálu Přátelé a tatínek herec David Arquett například z filmu Vřískot.  Po jedenácti letech manželství se ale pár loni rozešel.

Autor: bak