Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mladší o pár let: Poznali se v blázinci

5. března 2011 | 05:00

V osmém díle jsme se dočkaly párové proměny. Pro novou vizáž se rozhodli Eva Lanzingerová (51) a její partner Petr Bajgar (52). Proč tolik toužili po omlazení?

Eva Lanzingerová, která pracuje jako kontrolorka distribuce tisku pro síť supermarketů, se dostala až na dno. Lékaři jí diagnostikovali předrakovinové nádory v prsech a museli jí odebrat část tkáně. Do toho ještě procházela vážnou manželskou krizí. Přiznala, že už deset let jim to s manželem vůbec neklapalo.

To ji nakonec dostalo až do psychiatrické léčebny, čehož ale nelituje. Díky odborníkům totiž pochopila, že to takhle nejde dál a že se musí dát rychle dohromady. Nejprve po psychické stránce, pak i po té fyzické. Pobyt v sanatoriu jí totiž do cesty přihrál i novou lásku - Petra Bajgara. „Někdo se potká u Kolína, my v léčebně,“ směje se Eva.

Zpočátku byli jen kamarádi, když ale Eva po návratu ze sanatoria pochopila, že se svým mužem už pod jednou střechou nevydrží, po několika nocích u kamarádek se k Petrovi nakonec přestěhovala. A dnes na sebe nedají dopustit. Nová láska byla pro Evu ještě větší motivací omládnout. Partner jí v touze po krásnějším zevnějšku podpořil a do proměny se přihlásili společně.

Po proměně…

Evu nejvíc trápily deformované prsy, ale také velký nos a spadlá víčka. Podstoupila vyplnění ňader zbrusu novou metodou. Nejprve jí lékaři odebrali tuk z těla v problémových partiích. Ten pak, obohacený o kmenové buňky, využili na zvětšení prsů.

Nový nos prý také vymodelovali přesně podle Eviných představ. Je stejný jako ten původní, jen o poznání menší. A nadšená byla i z vytažení víček. „Konečně zase můžu používat linky, řasenku a oční stíny, což předtím vůbec nešlo.“

A jak dopadl její partner? Také s jeho proměnou je Eva spokojená. Lékaři mu opravili zuby, což potřeboval ze všeho nejvíc, ale zároveň ho omladili ve tváři. Jak se sobě líbí? „Oba jsme nadšení,“ říká Eva. „A spoustu ohlasů jsem zaznamenala i od známých. Prý mě ani předtím nevnímali jako starou, ale teď je to údajně ještě lepší.“

Autor: duš, koj