Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Strašidelné! Nicole Kidman už nehne ani brvou

7. dubna 2011 | 15:14

Strnulý úsměv, vyceněné zuby, jakákoliv absence mimiky... To má být ona "krásná čarodějka? Tvář třiačtyřicetileté Nicole Kidman spíš připomíná posmrtnou grimasu oživlé mrtvoly z "béčkového" hororu.

V lednu Nicole prozradila roky pečlivě střežené hollywoodské tajemství. Využití botoxu ke svému omlazení. Před pár týdny ale prohlásila, že je ráda, že klobásový jed pomalu začíná ztrácet na účinku a ona zas konečně může hýbat čelem. "Už nikdy víc," pronesla.

Když se však v neděli objevila na už šestačtyřicátém ročníku předávání cen Country Music Awards v Nevadě, bylo jasné, že kouzlu všemocného "zkrášlovače" totálně propadla. "Zmražené" čelo bez jediné vrásky a nehybné rty hovořily jasně.

Její hladce vypnuté čelo vůbec nekoresponduje s jejím úsměvem.
Autor: Reuters

Všeho moc škodí

Kdysi přirozeně pohledná tvář slavné herečky je už jen pouhou karikaturou krásy. Vedle svého stále se mile usmívajícího manžela, Keithe Urbana, vypadala na červeném koberci v LA jako "ledová královna".  Při pokusu o sebemenší úsměv se jí tvář zkroutila v nepřirozeném šklebu. Chvílemi dokonce připomínala Jokera ze slavného filmu o Batmanovi.

Populární herečka v minulosti stále odmítala, že by za svůj mladistvý vzhled vděčila jakýmkoliv plastickým operacím či kosmetickým úpravám. Své okolí i média se snažila přesvědčit o tom, že za jejím bezchybným obličejem bez jediné vrásky je zdravý životní styl a dobré geny.