Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílená La Toya Jackson jde ve stopách bratra

26. května 2011 | 12:12

Smích vzbuzující karikatura... Zpěvačka La Toya Jackson (54) se řadí mezi hvězdy, které posedlosti svým vzhledem úplně propadly. V honbě za věčným mládím jí nakonec z její mladistvé krásy nezbylo už vůbec nic.

Čtyřiapadesátiletá sestra nekorunovaného Krále popu, Michaela Jacksona (†50), se stejně jako on snaží oklamat přírodu. A zřejmě se, stejně jako její bratr, stala na plastických operacích v průběhu let závislá. Její tvář už dávno ztratila přirozené rysy, křečovitý úsměv vzbuzuje spíš soucit. Z krásné ženy se změnila v "figurínu z vosku". Monstrum bez výrazu...

Nepříliš známá zpěvačka La Toya Jackson se nikdy nesmířila s tím, že by její obličej poznamenaly vrásky
Autor: profimedia.cz

Díky své kráse měla obdiv mužů. Miliony žen si přály vypadat jako ona. Teď však její tvář připomíná spíše obličej slavného Jokera z filmu Batman, kterého ztvárnil herec Jack Nicholson. Vytřeštěný výraz, silikonem vycpané tváře, úsměv od ucha k uchu... Z původní přirozené krásy nezbylo už vůbec nic.

Série fotografií pro časopis Playboy z ní udělala sex-symbol.
Autor: reprofoto Playboy

La Toya byla roce 1975 krátce členkou slavné skupiny Jackson 5. Úspěšnější sourozence, sestru Janet a bratra Michaela, svým zpěvem nedostihla. V devadesátých letech nafotila pro časopis Playboy sérii nahých fotek, které z ní udělala sex-symbol." V roce 1992 podepsala smlouvu v pařížském kabaretu Moulin Rouge, kde vystupovala dvakrát za noc, šestkrát týdně. Stala se nejlépe placenou umělkyní v historii kabaretu. A také "černou ovcí" slavné rodiny.