Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rázná Cameron Diaz: Jak zastavit stárnutí? Zemřít!

Cameron Diaz přibývající vrásky neřeší.
17. července 2010 | 16:53

Slavná hollywoodská herečka si drsným způsobem utahuje z bláznivých žen, které si píchají kolagen, botox, jdou pod skalpel jen proto, aby byly věčně mladé. „Jediný způsob, jak přestat stárnout, je umřít. Ale to není dobrá volba. Co raději své vrásky začít milovat,“ ptá se hvězda.

Cameron vyzpovídal americký časopis Harper’s Bazaar. A podle všeho se blonďatá kráska velmi rozpovídala. Prozradila, že je zamilovaná a také jak se vyrovnává s přibývajícím věkem. V září už bude Diaz třicet osm a téma vrásky a plastické operace ji začíná být čím dál víc předhazované.

Hlavně bez mindráku

Diaz nikdy neměla problémy se svým tělem, celkovým vzhledem. Netrpí žádnými komplexy, ač není dokonalá. Už několikrát byla vyfocena bez make-upu a o její špatné pleti se psalo po celém světě. Také nemá typicky ženskou figuru. „Většina dívek má krásnou plnou postavu a pořádná prsa. Já ne. Mám takové malé chudinky,“ přiznala Cameron na téma ňadra. „Jsou ale stejně sexy,“ vzápětí dodala.

Sedmatřicetiletá Diaz má pevný názor na vrásky, jež nijak neřeší. Nechápe, jak některé ženy se tak děsí stáří, když je tak přirozené. „Chtěla bych být nádherná jako Helen Mirren (anglická jednašedesátiletá herečka, jejíž polonahé fotky před pár týdny obletěly svět). Ta ženská je zatraceně sexy. Neskrývá vrásky, povadlá ňadra a přitom je dokonalá!“

Krédo rozumné

Vyrovnaná Cameron rovněž tvrdí: „Čím jsem starší, tím pevnější a atletičtější postavu mám. Jasně, cvičím víc, než za mlada, ale výsledky jsou také mnohem víc vidět. Mnohem víc si své tělo užívám. O tisíc procent víc. Je to klišé, ale zamilovala jsem se do svých vrásek!“

Takovou filozofii musí všechny ženy hollywoodské hvězdě závidět. A nejen ty, které šílí jen z náznaků jemných rýh, vydělávají na plastiky a botox si chodí nechat píchnout v pauze na oběd.

Autor: Adéla Pěničková, frč