Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kukačky: Dá se vztah Terezy a Martina zase do pořádku?

Video se připravuje ...
Kukačky: Dá se vztah Terezy a Martina zase do pořádku?
VIDEO: Česká televize
5. března 2021 | 09:37

Tereza je stále u svého otce a s Martinem to nevypadá úplně dobře, naopak se čím dál tím víc sbližuje s Davidem. Tereza se ale přece jenom rozhodne za Martinem přijet. Jak setkání dopadne? Praskne Martinův poměr?

Už i Olga si všímá, že Jakub potřebuje tátu, a nabádá Terezu, aby se s Martinem nerozcházela. Tereza i přes to prosí Karla, aby místo Martina naučil Jakuba jezdit na kole. Tereza musí uznat, že když Martina odstavila na vedlejší kolej, neuvědomila si, jak těžko to bude syn Jakub snášet. Když chce jet za tátou, nedokáže mu to už rozmluvit a Jakub z toho dostane záchvat. Tereza musí do Prahy, aby pozvala Martina zpět do Hranic. Nechce rozbíjet rodinu, ale také neví, jestli se už Martin nerozhodl jinak.

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich vlastní. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do životů mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch... Nový díl Kukaček uvidíte už dnes ve 20.10 na České televizi.

Autor: Aneta Valešová