Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kukačky: Tomáš se chová k Olze a Karlovi nepřátelsky. Co bude dál?

Video se připravuje ...
Kukačky: Tomáš se k chová k Olze a Karlovi nepřátelsky. Co bude dál?.
VIDEO: Česká televize
4. února 2021 | 06:00

Tomáš a Jakub už vědí, že se narodili jiným rodičům, a zatímco druhý zmiňovaný na tuto novinu skoro ani nereagoval, Tomáš to nese těžce, k Olze a Karlovi se chová nepřátelsky a bojí se, že si pro něj Tereza s Martinem přijdou.

Karla ničí vzpomínky na zemřelého syna Káju. Nechce přijít o dalšího syna a snaží se hledat kompromis. Ani doma se situace nevyvíjí dobře. Tomáš těžce nese, že Olga s Karlem nejsou jeho praví rodiče, a ke všem se staví nepřátelsky. Lámou si hlavu, jak Tomáše uklidnit, aby se nebál, že bude muset odejít k jiným rodičům.

Tereza se chce s Jakubem zavřít ve své bublině a počkat, až se vše přežene. Všichni se ale mají setkat na každoroční slavnosti k výročí založení Hranic. Podaří se zkrotit emoce, nebo bouřící kotel vybuchne?

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich vlastní. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do životů mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch... Nový díl Kukaček uvidíte už v pátek 5. 2. na České televizi.

 

 

 

Autor: Aneta Valešová