Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V novém historickém seriálu 1890 si zahrají hned dva idoly ženských srdcí!

Video se připravuje ...
Titulní píseň k novému seriálu 1890
VIDEO: youtube/joj
5. ledna 2018 | 12:29

Na programu televize Prima dnes večer začíná nový historický detektivní seriál, který nejen upoutá tematikou, ale i v něm hrají herci, po nichž touží mnohá ženská srdce. V hlavních rolích se objeví hned dva sympaťáci, uvidíte Jána Koleníka (38) z oblíbeného seriálu První republika, kterému bude sekundovat Stanislav Majer (39).

Seriál, který se jmenuje podle roku, ve kterém se odehrává, tedy 1890, je plný magie, kouzel, ale také nových objevů a moderních metod kriminalistiky tohoto období. Právě tyto dva protipóly se střetávají prostřednictvím pokrokového detektiva z Pešti v podání Jána Koleníka a obyvatel Uher, kteří se s jeho novátorstvím a příliš sebevědomým vystupováním nemohou srovnat.

Příběh začíná vyšetřováním tajemné a brutální vraždy služky na zámku Beltair. Šlechtická rodina Wisniewských, jež zámek vlastní, má spoustu rodinných tajemství, která nemají vyjít na povrch. Při vyšetřování pomáhá i místní strážmistr v podání Stanislava Majera. Případ se nakonec ukáže být mnohem komplikovanější, než se zdál. Setkáme se tu s českými a slovenskými herci, úchvatnou přírodou a dobovými kostýmy. Nenechte si ujít první část dnes večer!