Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Módní honička Moniky Babišové: Na silvestra se třpytila, Zemanovi předvedla nudnou vínovou!

2. ledna 2018 | 16:00

Monika Babišová (42) si pro tradiční novoroční oběd předsedy vlády s prezidentem, který se koná v Lánech, vybrala elegantní pouzdrové šaty vínové barvy. Vánoce se evidentně na její postavě nepodepsaly a šaty jí padly jako ulité.

Na Monice Babišové je vidět, že na oblékání se do společnosti je už dlouho zvyklá, a skoro vždy dokáže vystihnout, co se hodí pro oficiální příležitost. V soukromí její outfity naopak maličko zavánějí kolotočem (i když hodně drahým). Potvrdily to i její modely z posledních tří dnů. Ty zároveň ukázaly, že Monika nemá ve svých čtyřiceti dvou letech skoro žádné vrásky. Těžko říct, jak to dělá...

Na návštěvě v Lánech se moc nespletla. Na první pohled vypadá vkusně, ale při bližším pohledu vás možná zaujmou až příliš třpytivé boty s podobně laděnou kabelkou či kabát připomínající župan.

Na silvestra sladila svůj model s dcerou a jejich blýskavé topy se leskly jako disko koule. Jak Monika Babišová, tak její dcera Vivien během konce a začátku roku předvedly hned dva různé lesklé modely. Do galerie jsme vybraly nejen výše zmíněné příležitosti, ale ještě další kreace včetně loňské honosné svatby.