Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Olízněte ho! Ukažte mu, jaké zázraky umíte udělat pusou!

30. prosince 2017 | 06:00

Jestli jste ještě neměla odvahu sklonit se k jeho nádobíčku, je na čase to změnit.  Jeho rozkrok je jako jeho druhé já, takže na něm s intimnostmi rozhodně nešetřete.

Mechanickým pohybem nahoru a dolů byste svého partnera příliš nepotěšila a sama byste se na jeho vyvrcholení pěkně nadřela. Místo pohybů znuděné pornoherečky si ústní hrátky se svým mužem zkuste užít, zaměřte se na všechna jeho citlivá místa v rozkroku a pozorujte jeho vzrušení. Těchto pět zastávek ho přivede ke slastnému vrcholu a z vás udělá bohyni orálního uspokojení.

Žalud jako centrum rozkoše

Žalud je nejcitlivějším místem na mužské chloubě, takže jeho líbáním dostanete svého partnera do opravdového varu. Dovoleny jsou jeho sání, laskání jazykem i ruční práce konečky prstů, těmi jemně kružte kolem jeho otvoru. Uchopte ho mezi palec a ukazováček a jemnými pohyby, jako byste otevírala víčko lahve, ho masírujte.

Podívejte se na video, kde odbornice mluví o ideálním penisu:

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penis • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Zaměřte se na spodní část a na hlavu penisu

Spodní strana penisu je na tom s citlivostí podobně jako žalud, jakmile se jí dotknete jazykem, jeho vzrušení nebude znát mezí.

Další supercitlivé místečko se jmenuje frenulum, je umístěno pod hlavou penisu. Rozhodně byste ho neměla vynechávat. Zkuste mu tohle místečko laskat spodní stranou jazyka, která je hladká a hedvábná, uvidíte, jak rychle dojde k vrcholku slasti.

Podívejte se na video, kde vám odbornice poradí, jak na správnou masáž penisu:

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Masáž penisu v praxi a jak na to • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Na šourku a varlatech nešetřete

Věnujte jeho šourku zvýšenou pozornost, a to nejenom tu ústní. Začněte jemnými doteky konečky prstů, přejíždějte po něm nehty, zlehka ho mačkejte, olizujte a můžete za něj i jemně zatahat, to všechno je dovoleno a řádně oceněno. 

Pozornost jeho perineu

Mužským bodem G je vlastně jeho prostata, zkuste mu ji tedy dráždit zvenčí. Jazykem jemně přejíždějte po jeho perineu, neboli hrázi, což je místo mezi varlaty a konečníkem. Můžete si přitom pomoci konečky prstů, těmi jemně kružte kolem jeho análního otvoru. Uvidíte, že se rozhodně pod tíhou slasti cukat nebude.