Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Exkluzivní video z dnešní Ordinace: Zbídačený Hanák na pokraji smrti!

Video se připravuje ...
Opilý Hanák do bezvědomí upadne na vskutku nevhodném místě, přímo vedle řeky. Začne se topit a boj o život vypukne.
VIDEO: archiv TV NOVA
13. ledna 2015 | 06:00

Pořádný koktejl emocí vám hned po sváteční pauze naservíruje další díl oblíbeného seriálu Ordinace. A odstartuje pořádně dramaticky. Doktor Hanák bude bojovat o život! Co se stane? Sledujte už teď v předpremiéře v exkluzivním videu.

Hanákovy problémy s alkoholem směřují k neštěstí! Láskou zhrzený doktor zase propadl alkoholu. Už nějaký ten čas zapíjí svůj žal nekontrolovatelným způsobem. A to tak moc, až zkolabuje. A do bezvědomí upadne na vskutku nevhodném místě, přímo vedle řeky. Začne se topit a boj o život vypukne. Ponese tato nehoda vážné následky? Jedno víme jistě, tragédie kamenické osazenstvo nemine...

Ale to zdaleka není všechno. Do kamenické nemocnice nastoupí ředitel Štěpán Hejduk (Pavel Kikinčuk) a v duchu rčení „nové koště dobře mete“ nastoluje nové pořádky, které ovlivní životy mnohých jeho podřízených, zejména současného primáře Davida Suchého a jeho manželky Zdeny. Společně s Hejdukem nastupuje do nemocnice i jeho dcera Stela (Kamila Kikinčuková), zdravotní sestřička, která rozvíří vody kolem Kateřiny a Tomáše.

Hanák se, kvůli alkoholu, kterému opět podlehl, seznámí s bezdomovcem Cyrilem Kolihou (Pavel Soukup). Klid nebude ani kolem nenáviděného Boba Švarce – a vypadá to, že zasloužená odplata se blíží! Do Kamenice přijede kartářka Melisa, jejíž postavu ztvární herečka Renata Rychlá. Společně si tak v Ordinaci zahraje sourozenecké duo Rychlých.

2043047:gallery:true:true