Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Taťána Kuchařová: Vyvíjí kosmetiku, otužuje se podle Wim Hofa a o nedávné minulosti napíše knihu

Video se připravuje ...
Holky na víně: Taťána Kuchařová
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
3. listopadu 2023 | 05:00

Je jedinou českou Miss World, je úspěšnou podnikatelkou, přednáší v OSN a věnuje se charitě. Přesto ji veřejnost poslední měsíce vnímala spíš kvůli mediálně šťavnatému rozvodu s Ondřejem Brzobohatým. I o něm si povídala v nové epizodě podcastu Holky na víně.

U úspěšné a krásné ženy málokoho napadne, že nic není zadarmo. V 17 letech její spolužáci pařili, a ona si párkrát poplakala mamince do telefonu, když sbírala modelingové zkušenosti na druhé straně planety. "Moje československé geny jsou výhra," říká Táňa, když o sobě mluví. "Po slovenských předcích jsem vášnivá, po těch českých hodně zodpovědná."

A to se jí vyplatilo a úspěch z Miss World přetavila do podnikání a charitativní činnosti ve fondu Krása pomoci. Má vlastní parfém, vlasovou kosmetiku, spoustu dalších výrobků, navrhuje módu, a to zdaleka není všechno. "Taky se otužuju podle Wim Hofa," směje se Táňa a označuje se za "velkého testovače", ale třeba i babku kořenářku, když se o ni pokouší nemoc. O své nedávné minulosti mluví tak, že "co tě nezabije, to tě posílí", a slibuje, že o ní možná napíše už druhou knihu.

Baví vás naše VIP rozhovory a video formáty? Veškerý obsah najdete na našem YouTube kanále Ženy na síti, kde si díky široké škále témat vybere opravdu každý.

Ženy na sítit - banner
Autor: Videoredakce ženských titulů

 

 

Autor: TeSim
Video se připravuje ...