Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Anička Slováčková: Táta ze mě chtěl mít lékařku, ale já jednou budu farmařit! Co dalšího prozradila?

Video se připravuje ...
Holky na víně: Anna Julie Slováčková
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
28. září 2023 | 05:00

Dalším hostem Terezy Víchové a Simony Formánkové v podcastu Holky na víně byla herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková. Na natáčení dorazila s doslova horkou hudební novinkou v kapse, a to s deskou Osudová. Přestože přiznala, že stát se zpěvačkou nebyl nikdy její sen, o hudbě a kapele mluvila s nadšením a označila ji jako svou druhou rodinu. V rozhovoru holky zavzpomínaly i na Aniččino dětství, které nebylo tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Proč si její táta přál, aby byla lékařka? Jaký byl její životní sen? A kdo je teď jejímu srdci nejbližší? Podívejte se na rozhovor!

Aktuálně je Anička velmi zaneprázdněná. Hraje v seriálu, muzikálech, koncertuje a k nedávno vydané desce připravuje křest, který proběhne už 4. října v pražském Lucerna Music Baru. O to víc jsme byly poctěny, že si našla čas a přijala pozvání do našeho podcastu. Tématem číslo jedna byla logicky hudba – a hlavně její kapela. Jak sama přiznala, je to její láska a životní motor. O to víc nás překvapilo, že stát se zpěvačkou nebyl její sen. 

Anička už od tří let pracovala. Dabovala Krtečka, zpívala. Navíc fakt, že se narodila do umělecké rodiny, jí životní směr předurčil. "Někdy je mi smutno, že jsem si nezkusila i něco jiného. Ale po křtu mám v plánu svůj umělecký život lehce vypnout. Chci zvolnit, zvolit si jiný směr a naučit se zase něco nového. Možná mě k tomu vede právě tlak z uměleckého světa rodičů. Jsem taková vyhořelá a potřebuji si odpočinout." Podívejte se, jak sympatická blondýnka vzpomíná na své dětství. Jak se psychicky vyrovnávala s onkologickým onemocněním? A u které fotky se nejvíce rozněžnila? 

Baví vás naše VIP rozhovory a video formáty? Veškerý obsah najdete na našem YouTube kanále Ženy na síti, kde si díky široké škále témat vybere opravdu každý.

 

 

Autor: TeSim
Video se připravuje ...