Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Veronika Arichteva: Jak ji (ne)režíruje manžel Bisi, kdy ztrácí nervy a co sdílí na Instagramu?

Video se připravuje ...
Holky na víně: Veronika Arichteva
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
23. srpna 2023 | 06:00

Hostem Terezy Víchové a Simony Formánkové v podcastu Holky na víně byla po krátké prázdninové pauze Veronika Arichteva. Verča je nejen úspěšná herečka a influencerka, ale také patronka nadačního fondu Dům Ronalda McDonalda. A v neposlední řadě je hlavně maminka. Takže díky jejímu širokému záběru nebyla o zajímavá témata nouze. Sympatická brunetka navíc odhalila jedno zákulisní tajemství, které mělo zůstat skryto!

Co se vám vybaví, když se řekne McDonald's? Pravděpodobně to bude hamburger nebo nějaké jiné "nezdravé jídlo". Víte ale, na co přispíváte, když se rozhodnete při placení přispět na Dům Ronalda McDonalda? Hrdá patronka Veronika Arichteva byla hostem lifestylového podcastu Holky na víně a celý projekt představila. Verča má však pracovních aktivit mnohem více, takže se rozpovídala i o seriálu O mě se neboj, na kterém pracovala se svým manželem režisérem Biserem Arichtevem, nebo o projektu 3v1

V posledních letech ji ale nejvíce zaměstnává rodičovství. Už téměř 3 roky je pyšnou maminkou malého Luky, který jí dělá nejen radost, ale – jak přiznala – dokáže ji taky řádně potrápit. Verča synův temperament řeší hlavně respektujícím přístupem ve výchově a říká, že ačkoli se k tomuto směru doma kloní všichni, nebylo to vždy úplně jednoduché. "Myslím si, že si rodiče začínají čím dál tím víc uvědomovat, že by se k dětem dalo přistupovat i jinak. Třeba jako k lidské bytosti a ne jako k člověku, který nemá žádná práva."

Chcete vědět, jak vzniklo legendární trio 3v1, na kterém spolupracuje Veronika Arichteva s Nikol Leitgeb a Martinou Pártlovou? Jak si s manželem Biserem rozumí na place? A co vlastně práskla na naše moderátorky? PODÍVEJTE SE NA CELÝ ROZHOVOR V ÚVODU. 

Všechny díly podcastu Holky na víně najdete na YouTube na Ženy na síti.

Ženy na sítit - banner
Autor: Videoredakce ženských titulů

Autor: Simona Formánková
Video se připravuje ...