Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nikol Moravcová: Dcera je trochu sobeček, ale další dítě si nemáme kde udělat

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
18. června 2023 | 06:00

Nikol Moravcová (35) je pověstná svou láskou k pražské Letné, ale přiznala, že všechny nemovitosti v téhle oblasti jsou tak finančně náročné, že se možná bude poohlížet po tom, jak zainvestovat jinam. V hledáčku má něco, co je od Letné tedy pořádně daleko.

„Co se týká investic, tak mi dává docela smysl koupit něco třeba na Lanzarote, vzhledem k tomu, že všechno, co se mi na Letné líbí, stojí nesmysl, tak jsme se právě začali koukat u moře. Konkrétně v naší oblíbené vesničce Los Cocoteros, fakt se to tak jmenuje. Tam se nám hodně líbí jeden dům, ale uvidíme, protože tady už se to naštěstí trošku zlepšuje, ale bylo to jeden čas peklo,“ vysvětlila Nikol.

Úplně opustit Čechy ale nemá v úmyslu, protože její srdce patří sem. „Já to tady miluju, pane bože, je to tady úplně skvělé! Mám tady rodinu, strašně moc kámošů, neumím si představit, že bych byla natrvalo někde jinde, i ve Španělsku, vlastně ani ten jazyk neumím dokonale. Takže doufám, že to vždycky bude takhle půl na půl nebo že za mnou třeba budou ti kámoši jezdit. Ale nebojte, budu pořád na Letné, pořád jsem tu!“

O tom, jestli plánuje další přírůstek do rodiny, co všechno stojí v cestě, jak ji ovlivnila vlastní zkušenost z dětství a jaká je její dcera Violet, se můžete dozvědět ve videu, které je v úvodu článku.

Video se připravuje ...