Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tereza Maxová: Miluji blešáky, úlovky z nich mi lidé vždycky chválí

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
6. června 2023 | 06:00

Krásná Tereza Maxová (51) přišla s celou rodinou podpořit svou neteř na její první módní přehlídku. Jejich fandění vždy, když se objevila na mole, bylo skoro jako při sportovním zápase. Přehlídka se nesla v duchu udržitelné módy a Tereza přiznala, že i ona se snaží být v tomto ohledu důsledná.

„Já jsem ten člověk, který moc nenakupuje a hodně recykluje. Moje kamarádky se divily, že jsem měla takovou malou šatničku, kde mám v podstatě opravdu málo věcí. Člověk se snaží vědomě nakupovat a nekupovat zbytečně moc věcí. Mám radši malé butiky, malé návrháře, ráda podpořím nového českého návrháře, takže to je samozřejmé, ale to je jenom jedna část, samozřejmě jsou i další věci, kdy člověk musí být zodpovědnější,“ vysvětlovala Tereza. Přiznala poté, že nemá tolik času, aby mohla všechny nové tváře v české módě sledovat, ale vždy dá ráda šanci mladým.

Svou mladou svěřenkyni, kterou přišla podpořit, prý ničemu z oboru neučila, je přesvědčená, že nejlepší je cvičit a cvičit a dělat více přehlídek, protože potom získáte potřebné sebevědomí. „Myslím, že nejvíc vás naučí škola života. Takže čím víc těch přehlídek bude dělat, tím víc bude mít sebevědomí. Je to všechno o té zkušenosti,“ vysvětlila modelka a o své neteři ještě dodala: „Je to nová generace, je jí šestnáct, celá rodina podporujeme hlavně to, aby dostudovala. Ale ona je taková hrozně zodpovědná, taková tichá, krásná, hodná holka, takže jsme na ni moc pyšní. Jak jste tady viděli, tak jsme fandili jako rodina z prvních řad, protože to byla její první přehlídka. Takže byla samozřejmě nervózní, ale myslím, že jí to šlo i na těch vysokých podpatcích.“

Jestli chcete vědět, kde Tereza loví své nejlepší kousky z blešáků, potom se podívejte na rozhovor v čele článku.

 

Video se připravuje ...