Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Denisa Pfauserová: Chci rodit do vody a muže mít u toho, i když ho kamarádi odrazují

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
14. června 2023 | 06:00

Herečka Denisa Pfauserová (34) bude co nevidět rodit, ale to jí nezabránilo dorazit na akci v obchodě s dětským oblečením. Bude to její první dítě, a jak na svých sociálních sítích už prozradila, bude to holčička. Jak se bude jmenovat, jak maminka hodlá dceru přivést na svět a jak moc se angažuje tatínek, o tom všem jsme si popovídaly.

První porod je v životě ženy velkou událostí a také jednou velikou neznámou. Ač máte kolem sebe kamarádky nebo příbuzné, které tuto silnou událost již absolvovaly, nejde se na to připravit, protože je to vždy individuální. „Já si myslím, že to, co ke mně má přijít za informace, tak přijde. Nejsem úplně internetová matka, ale hrozně doporučuju holky z Porod je krásný a jejich kurzy, protože ty mi daly odpovědi na všechno, co jsem, myslím, potřebovala vědět. Já jsem velký fanda přirozených porodů, ráda bych i rodila do vody,“ prozradila mi Denisa.

Vybrat to správné jméno, na kterém se ještě k tomu oba rodiče shodnou, bývá také mnohdy docela oříšek. I Denise s partnerem trvalo, než přišli na to pravé. Jak se bude jmenovat jejich dcera, ale prozradit zatím nechtějí. „Nebyly vysloveně hádky, my jsme se neshodli strašně dlouho, takže jsem ráda, že nakonec on přečetl tohleto jméno a to si fakt sedlo. Nebyl to žádný kompromis, strašně se nám líbilo oběma, ale trvalo to dlouho. Vždycky, co mně se líbilo, tak se nelíbilo jemu. A naopak.“

Více o tom, proč chce partnera u porodu a jakou má představu o výchově, se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Video se připravuje ...