Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Andrea Kalousová: Chlapa nehledám, nahotu v klipech odmítám, nechci být za pipinku

19. února 2023 | 06:00

Bývalá Miss Andrea Kalousová (26) se po účasti v soutěži Tvoje tvář má známý hlas zamilovala do zpěvu a rozhodla se dobýt hitparády. Rozhodně prý nemáme čekat krásku, která sází na nahotu. Po rozchodu s Kazmou zůstává zpěvačka stále bez partnera, a má k tomu své důvody. 

Andrejko, když jsme se naposledy viděly, tak jsi byla čerstvá Miss. Jak vlastně tvé kroky vedly k hudbě?

Mně se zpívání líbilo vždycky, ale až když jsem šla do pořadu Tvoje tvář má známý hlas, tak mě to strašně chytlo. A najednou jsem viděla, že když člověk na sobě maká, a tam to byla fakt dřina, protože člověk měl týden na to, se naučit song a k tomu choreografii, vyplácí se to. Takže když člověk takhle dře, tak pak sklidí nějaké ovoce. Takže jsem si říkala: "Ty jo, já to asi můžu dělat, baví mě to a já to chci dělat a budu!" A vlastně od té doby chodím na hodiny zpěvu, snažím se psát texty.

To je super, ty si píšeš i vlastní texty?

Píšu si i texty, ale to ještě není venku, ale určitě chci dělat autorskou formu, protože si myslím, že to je to nejlepší, co muzikant nebo hudebník může dělat, protože to vychází přímo z něj.

A máš tam něco, co potřebuješ vyzpívat?

Určitě, člověk do toho vloží své emoce, je to zároveň i taková dobrá terapie.

A terapii potřebuješ?

Ono je dobré se z věcí vypsat. Všichni máme nějaké lepší a horší dny, takže stejně jako se píše zvesela, tak i smutek se dá vložit do slov, to funguje.

Podívejte se na video s Andreou:

Video se připravuje ...
Andrea Kalousová pro speciálu časopisu Dieta • VIDEO: Videohub

 

Když si takhle řekneš, že to jde, že to budeš dělat, tak jsi už věděla, za kým jít? Nebo jsi měla známé v showbyznysu, kteří ti s tím pomohli?

Tápala jsem strašně, protože jsem z té branže vůbec nikoho neznala. Ale hrála jsem jednomu rapperovi – Reginaldovi – ve videoklipu a on je to zároveň producent, a když mě viděl v té Tváři, tak říkal: "Hej, a kdy uděláme něco tvého?" A já řekla, že klidně hned. Měla jsem to štěstí, že je to zároveň super producent, a pak už se to poskládalo samo. Každý zná někoho, a tak jsem se dostala do Brainzonu.

Nedávno jsi představila i nový videoklip!

Je to tak, točili jsme to v říjnu a už byla docela kosa, ale je to laděné ještě do léta, ale nebylo úplně teplo... Ta písnička mi vyšla jako druhá a vznikla už před rokem a půl ve spolupráci právě s Reginaldem, Davidem Kandlerem a Sofianem Medjmedjim a mix dělal Lukáš Promek. Musím je všechny vyjmenovat, to je můj tým, moji kluci. Ale klip se k písničce udělal později.

A ty tedy jen zpíváš? Nebo do čeho všeho máš možnost zasahovat?

My jsme to psali společně, protože bych asi nedokázala přijít k něčemu, co je hotové, a kdyby mi to nešlo přes pusu, tak by to bylo poznat.

Na jakém image to chceš stavět? Na hezké tvářičce a polonahém tělíčku?

Ani na nahatém tělíčku, ani na té hezké tvářičce, ale myslím si, že to stejně k tomu tak trochu svádí, ten můj ksichtík. Tím, že jsem si prošla soutěží krásy, mě k tomu lidé budou řadit. Ale já jsem byla vždycky takový punkáč, že jsem nosila mikiny, tenisky, a tak se k tomu ráda vracím, to jsem já.

Takže nemáme čekat žádnou pipinku?

Nechci být pipinka ani náhodou!

A co nějaký nový přítel na obzoru?

Nemám, není.

Tak jsi krásná, jsi Miss, do toho umíš zpívat. To se klukům líbí, ne?

To nevím, já to mám teď tak, že ani nikoho nehledám. Mám za sebou dlouholetý vztah, takže si myslím, že není od věci se věnovat sama sobě. A ta hudba mě prostě baví.

Video se připravuje ...