Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Léčila zlomené srdce závislostí na seznamkách, nakonec přišla další tragédie! Mirka ze Šťastně až na věky

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
17. února 2023 | 06:00

Pokud jste ještě neviděli film Šťastně až na věky, který měl tento týden premiéru v kinech, potom byste na něj měli rozhodně zajít. Seznámíte se tam totiž i s Miroslavou Brožovou (53), která je jednou z protagonistek filmu. Mirka se přihlásila na inzerát k participování na dokumentu o vztazích jednadvacátého století s domněním, že je to studentský projekt. Nyní do jejího soukromí a vztahů můžou nahlédnout tisíce lidí po celé republice a sama přiznala, že ji trochu děsí, jaké budou reakce.

„Ke mně se jen tak někdo nedostane, což možná v tom filmu není patrné, ale já opravdu si své soukromí relativně chráním, takže tohle je velké vykročení z komfortní zóny. Nicméně když už jsem zjistila, že Jana má dar, že mě dokáže opravdu zdravě přivést ke gros nějakého problému a i vytočit, tak jsem do toho šla, tak jsem to tam dala, včetně těch slz, včetně toho vzteku,“ vyprávěla Mirka.

Její příběh sledujeme stejně jako příběh dalších hlavních hrdinů po dobu pěti let, ve kterých časosběrný dokument vznikal pod taktovkou režisérky Jany Počtové. Mirku hned na začátku zastihneme v okamžiku, kdy si ulítává na seznamkách poté, co se rozhodla nevzdat se, když ji manžel vyměnil, jak prohlásila, za „mladší model“. „Šla jsem do toho pro to, abych tohle řekla hlavně ženským nad padesát, aby to nebalily, ale aby taky nezblbly jako já,“ přiznala Mirka, kterou chatování a seznamování na internetu na chvíli zcela pohltilo.

Mirka je žena, která touží po monogamním vztahu. Bývalý manžel jí zlomil srdce a ona se snaží ho léčit po svém. Během pěti let, po která ji Jana sledovala, ji vidíme krok za krokem dělat pokroky. Musím říct, že má moje velké uznání za to, že se nevzdala, neuzavřela se a že se dokázala zbavit minulosti a odpustit. Mirka nakonec našla toho pravého, ale v rozhovoru se dozvíte, že život prostě nikoho nešetří.

Video se připravuje ...