Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Judit Pecháček poodhalila detaily své tajné svatby. Co ji nejvíc dojalo?

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
27. prosince 2022 | 06:00

Herečka Judit Pecháček (34) se nedávno tajně provdala za kameramana Miloslava Pecháčka a přiznala, že to byla ta nejkrásnější věc, která se jí v tomto – téměř končícím – roce povedla. Na jaře budeme herečku vídat na obrazovkách v projektu České televize, a to nezvykle v roli kriminalistky.

V krimi seriálu Místo zločinu České Budějovice se ocitne téměř mezi samými muži, ale to herečce nedělá žádný problém. Maličko se srovnávala s novou polohou, do které ji autoři seriálu obsadili. „Byla to moje první role, kde jsem musela trošku používat zbraně a tvářit se, že jsem taková přísná. A byla to asi moje též taková první role, kde jsem neřešila vztah ani lásku. Myslím, že mi to celkem trvalo, než jsem si na to zvykla – nebo respektive než jsem se do toho dostala. Celkem jsem to hledala. Tak věřím, že to bude celé poutavé a zajímavé. A doufám, že mi teda v té češtině nějaké drobné chyby diváci odpustí,“ prohlásila s úsměvem Judit.

Byla to totiž její zatím největší role, kterou hrála v češtině, a jednou z velkých opor jí byl při natáčení herec David Novotný. „Když jsem byla na place, tak musím říct, že velmi často mi pomohl David Novotný, který tam hrál hlavní postavu Karla. Velmi často mi poradil nějaké možná jednodušší české slovo. Nebo když to bylo příliš krkolomně napsané v češtině, tak mi pomohl, jak bych to mohla říct nějak jednoduše, takže touto cestou mu děkuji.“ Co všechno mi ještě herečka prozradila o Vánocích a o tajné svatbě, to si poslechněte ve video rozhovoru.

Tip redakce: Judit Pecháček můžete nyní vidět také v minisérii Král Šumavy: Fantom temného kraje – na Voyo – jako agentku CIC.

Video se připravuje ...