Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Veronika Khek Kubařová: Naivky v pohádkách nesmí vyznít jako blbky, děti to cítí

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
23. prosince 2022 | 06:00

Herečka Veronika Khek Kubařová (35) se objeví zítra večer ve štědrovečerní pohádce Tajemství staré bambitky 2, ale to není zdaleka jediná pohádka, ve které tato sympatická herečka vystupuje. Letos ji malí i velcí diváci mohli vidět i v Princi Mamánkovi, a jak se ukázalo, natáčení pohádek miluje a doufá, že to nebyla její poslední.

„Rozhodně miluji natáčení pohádek, oni se mě na to ptají často, jestli mi nevadí, že jsem v nějaké škatulce, ale já si tak nepřipadám. Točím i jiné věci nebo hraju i jiné věci a hlavně mám pocit, že nechci, aby byla pohádka podceňovaný žánr. Myslím, že naopak dětský divák je velmi přísný a velmi upřímný. To znamená, že i třeba ty naivky některé, které hraji, musí být podané tak, aby se jim dalo věřit, aby to nebylo nějaké jako: Hrajeme si trošku na blbky. To musí mít taky nějakou úroveň, protože ty děti to cítí. Tak já z toho mám prostě radost, že jsem součástí pohádek, fakt velikou,“ vysvětlovala Veronika.

S Veronikou by se rozhodně žádný milovník pohádek o Vánocích nenudil, protože ona sama miluje v podstatě všechny, a jak sama přiznala, nejde se trefit do takové, která by jí nějak vadila. Doposud jsme ji viděli především v rolích, které se motaly kolem královského dvora, ale herečka doufá, že nezůstane jen u toho. Jakou pohádkovou roli by si ráda zahrála a bez čeho si nedovede představit Vánoce, to se dozvíte ve videorozhovoru.

Video se připravuje ...