Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jakub Prachař: Jsme rodina alkoholiků a Vánoce trávíme horizontálně

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
3. prosince 2022 | 05:00

Jakub Prachař (39) se objeví v nové vánoční pohádce Krakonošovo tajemství, kterou bude Česká televize vysílat pětadvacátého prosince, ač prý původně měla být tou štědrovečerní. Jak probíhají Vánoce u Prachařů, o tom mi Jakub také povyprávěl s humorem sobě vlastním.

Chvíli se proslýchalo, že pohádka Krakonošovo tajemství bude něco jako novodobé Krakonošovy pohádky, ale vypadá to, že tomu tak rozhodně nebude. Vedle Jakuba Prachaře se v roli Krakonoše objeví David Švehlík, hlavní ženskou roli dostala sympatická Leona Skleničková a za pokladem a princeznou se bude honit Jan Nedbal.

O pohádce mi toho Jakub v rozhovoru moc neprozradil, tak jsem byla zvědavá, jak u nich probíhají vánoční svátky, a to, co jsem se dozvěděla, mě opravdu pobavilo. Jakub je velký šprýmař, a s úsměvem na rtu tak prohlásil, když jsem chtěla vědět, jaká vůně mu evokuje Vánoce, toto: „Asi nasládlá vůně hřebíčku, protože my jsme doma všichni alkoholici a vždycky už dvaadvacátého uděláme dvacetilitrový hrnec svařáku, který pijeme do osmadvacátého.“ Co dělají, když jim dojde svařák, jak kupují dárky a proč nejede se svou přítelkyní trávit Vánoce do Makedonie? To se dozvíte ve videorozhovoru.

Video se připravuje ...