Pátek 17. května 2024
Svátek slaví Aneta, zítra Nataša
Zataženo, déšť 16°C

David Kraus prozradil, kdo mu dělá toho nejlepšího psychologa

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
13. listopadu 2022 | 06:00

David Kraus (42) se přiznal, že obdivuje spisovatelku Halinu Pawlowskou, která právě pokřtila svou sedmatřicátou knihu. Sám prý není schopen napsat správně česky ani esemesku, ale to neznamená, že by neměl co říct. S Halinou si právě našli svůj systém...

„Nedávno jsme se s Halinou bavili u večeře a ona mi řekla, kolik napsala knížek, a mně spadla brada. Já jsem člověk, který nenapíše ani esemesku správně česky, natož knížku, a ještě vtipnou, to je opravdu speciální schopnost. Ta první se píše asi nejlíp. Mám taky strýce spisovatele, takže vím, jaké to je, a obdivuji to. Pro mě je to hrdinka a to, co ještě dělá k tomu, tak to už je marťan! Vůbec nechápu, jak to stíhá, já bych byl urvaný a strašně nerudný, a z ní jde pořád veselá a krásná energie,“ okomentoval David Halinin další počin.

Halinina kniha se jmenuje Užívej života, a tak mě zajímalo, jak si užívá života David. „Já chápu, co tím Halina myslela asi, on to je takový dvojsmysl, mám si ho užívat, dokud to jde, bude hůř – nebo je to poslední možnost. Takže já si tu knížku určitě přečtu. Ale jinak si jeden den užívám, pak si přečtu nějakou zprávu a je to horší. Já bojuji s těmi informacemi. Snažím se žít a občas si i něco přečíst, co se děje okolo mě, ale je to těžké,“ posteskl si maličko Kraus. Hned nato mi ale prozradil, kdo je jeho nejlepším psychologem a kdo mu vždycky dodá tu správnou energii. Dozvíte se ve videu!

Video se připravuje ...