Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Přivydělává si Tereza Kerndlová ve Španělsku prodejem nemovitostí? Za 40 milionů můžete být jejími sousedy

11. listopadu 2022 | 12:30

Začátkem roku 2021 se zpěvačka Tereza Kerndlová (36) pochlubila novým domečkem na pláži v jižním Španělsku, který si pořídila se svým manželem Reném Mayerem (51). Tento skvost zvolili jako svůj nový domov po osmi letech hledání toho správného příbytku v první linii u moře!

V letovisku Estepona strávila Tereza Kerndlová loni celou covidovou karanténu, a jakmile slunce přestane v Česku hřát, přesune se za paprsky tam, kde nikdy nepřestávají svítit. Terezin poslední příspěvek na sociálních sítích spustil vlnu pochybností, zda domeček, který si teprve před rokem pořídila, opět neprodává. Brzy ale všechny vyvedla z omylu.

„Chci vám ukázat tenhle nádherný dům, který je pouhých třicet metrů od nás a je aktuálně na prodej,“ uvádí svou videoprohlídku luxusní nemovitostí zpěvačka. Tereza také popisuje vše, co třípatrová vila poskytuje. Najdete v ní vedle bazénu také saunu, čtyři ložnice a čtyři koupelny! Tuto luxusní haciendu si můžete pořídit za pouhých 1 495 000 eur, což je v přepočtu necelých čtyřicet milionů korun.

Jestliže je jejich dům jen třicet metrů vedle v sousedství a není úplně malinký, samozřejmě si člověk tak trochu dopočítá, za kolik pořídili to své bydlení. Možná se Terezka ve Španělsku rozhodla pro malou „brigádu“ a ve volných chvilkách bude pro boháče prodávat luxusní nemovitosti. Takhle to tedy aspoň na první pohled působí. Možná by ale chtěla jen opravdu dobré sousedy. Kdo si ale „chatu“ u moře za čtyřicet milionů může dovolit?

Prohlédněte si v naší fotogalerii, jak vypadá bydlení ve Španělsku za 40 milionů korun: