Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Adéla Gondíková: Jirka by do toho nešel, ale 100 tisíc by ho nakonec zlomilo

Video se připravuje ...
25. března 2022 | 06:00

Televize Prima zahájila natáčení nového soutěžního pořadu Můj muž to dokáže a moderovat ho budou sympatická Adéla Gondíková (48) a Ondřej Urban (31). Ondřej samozřejmě okamžitě zaujal ženy v publiku a Adéla se smála, že právě on byl jedním z důvodů, proč nabídku přijala. V soutěži bojují slavné páry, ženy sází na své drahé polovičky v ruletě. Muži se pak musí podrobit zákeřným úkolům a občas zabojovat především s vlastním egem.

Tenhle pořad vypadá velmi zajímavě. Ženy by v něm měly mít převahu nad muži – jak toho využívají či zneužívají?

Ne moc, protože sem chodí vyklidněné páry, které se mají ještě rády, ale překvapilo mě, že někteří muži to po natáčení dost řeší. Nám to s holkama přijde u stolu dost zábavné a bavíme se nad úkoly i nad jejich plněním a i dopředu se trochu bavíme na jejich účet. Přiznávám, že je to malinko feministické. Chlapům to vždycky tak zábavné jako nám nepřijde, ale ta daná žena vždycky řekne: „Já to s ním pak v autě proberu, to bude v pohodě.“

Je Jirka rád, že tento pořad moderujete, a tím pádem nebude vyzván, aby soutěžil?

Myslím si, že ani netuší, o co v tom pořadu jde. Ví, že dělám na novém projektu, ale do detailů jsme se o tom nebavili, takže si podle mě ani nedovede představit, co se tu děje.

A myslíte si, že by do toho šel?

Přemýšlela jsem o tom a říkala jsem si, že kdybych to nemoderovala a byli bychom osloveni, tak že by na první dobrou nešel. Ale kdybych mu pak řekla, že je tu ta výhra sto tisíc, kterou opravdu soutěžící dostanou, tak by kvůli té charitě a pomoci nějakému projektu, který bychom si mohli vybrat, do toho šel a asi nakonec bych ho zlomila.

Je to vlastně hazardní hra. Jaký máte vy sama vztah k hazardu?

V životě jsem nebyla v kasinu, a to ani za mlada za nocí, kdy jsem pařívala a vymetla toho hodně, tak jsem se do kasina nedostala. Nerozumím tomu, neláká mě to a úplně mě to minulo.

Myslíte si, že ty soutěžící páry si zahrávají, či dokonce hazardují se svými vztahy?

Do budoucna asi úplně ne, ale na ten daný večer asi trošku ano. Protože pokud je pán trochu udoješita, tak mu to možná nedělá úplně dobře.

Ukázalo se to na mužích, má ta soutěž sílu vyvolat v mužích takovou reakci?

Oni se samozřejmě před námi tváří, jako že ne, ale my to samozřejmě víme, a tak si očima dáme najevo, že se tam asi něco děje, ale myslím, že se to nakonec schroupe právě díky tomu, že je to přece jenom zábavný pořad.

Takže dámy našlapují po špičkách kolem svých mužů?

Ony je mají vlastně celou dobu za zády, což je velmi podstatná věc, a dokonce se na ně ani nemohou podívat. Takže veškeré posunky a náznaky, které by chtěli muži ženám vyjádřit pantomimicky přes sklo, nikdo nevidí, a nemůže na to tudíž reagovat. Nejvtipnější je, že to vidím já, a tudíž jim to mohu nějak zprostředkovat, tuhle informaci. Baví mě to, je to nový formát a doufám, že to bude bavit i diváky.

Váš moderátorský partner vyzkoušel velkou část úkolů na vlastní kůži, vy jste si to nechtěla zkusit?

Já vůbec, u mě to není potřeba. Já se připravuji především na ta děvčata, s kterými sedím u stolu, na jejich vztahy. Musím si je nastudovat, abych o nich něco málo věděla. Úkoly vidím poprvé až tady v přímém přenosu. My díky Ondřejovi, který si to vyzkoušel, vidíme, o co jde, v jeho předtáčce. Díky tomu si děvčata mohou udělat představu o tom, jak je úkol náročný a co je reálné pro jejich partnery dokázat. Potom to všechno vlastně jede naostro, a naše reakce jsou tím pádem absolutně autentické. Moc jim fandím a v některých okamžicích se přistihnu, jako bych to ani nemoderovala, jak jsem do toho zapálená, člověka to strhne!

Ondřej je takovou čerstvou televizní tváří, znali jste se už předtím? Jak mezi vámi funguje chemie?

Myslím, že nám to funguje, my jsme kovaní v rádiu a už víme, co od sebe čekat, a jeden druhého nenecháme ve štychu. Jsou tu sice napsané scénáře, které jsou nějakým způsobem rozdělené, ale když jsem včera zapomněla mluvit, tak to řekl on. Takhle to lidé z rádia dělají, jsou na to tak zvyklí. Před natáčením jsme se neznali osobně, ale Ondřej mi připomněl, že jsme se krátce setkali na roztančení v divadle, které moderoval v Děčíně. Ale já jsem se soustředila tenkrát na taneční kroky a jeho úplně nevnímala.

Takže to funguje mezi vámi, klaplo to hned?

Určitě, nemáme tedy ještě společnou šatnu, ale k tomu dojde!

Video se připravuje ...