Ve vedení české pobočky značky Kärcher jste už dlouhých 18 let. Jak jste se do firmy dostala? Jaké byly vaše pracovní začátky?
Do firmy jsem se dostala naprosto prozaicky výběrovým řízením na pozici area manažerky pro Moravu. Své úplně první pracovní zkušenosti jsem získala na recepci hotelu, což v té době, na sklonku 80. let, byla vcelku atraktivní práce.
Máte recept/radu na to, jak vytrvat v jedné firmě tak dlouho?
Práce vás musí bavit a pro mě je ještě důležité mít prostor pro další rozvoj. Nemusí jít nutně o strmý kariérní růst. Myslím hlavně nové úkoly, nové výzvy, kdy se musíte něco nového naučit, osvojit si nové dovednosti.
Měla jste někdy takzvané zaječí úmysly (odchod z firmy, změna oboru)?
Ne, vlastně nikdy. Má práce je velmi intenzivní, firma se po celou dobu dynamicky rozvíjela, přicházely nové výzvy, těch 18 let velmi rychle uteklo.
Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+
Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.